| Happyintotdeauna37 a întrebat:

Am aproape 13 ani si trec in clasa 6. am un "iubit" adica un baiat de care imi place foarte mult, el e cu un an mai mare ca mine. eu l-am cunoscut acum 4 ani cand bunica lui avea grija de noi ca fiind bona noastra. si el ma place pe mine. Odata ne jucam pitulusul si eu m-am ascuns intr-un cotet (in care foarte putini se gandeau sa caute acolo ) si el a venit dupa mine si mi-a zis : " Ce vrei sa facem pana ne gaseste fratemiu? " Iar eu nu am raspuns fiind foarte timida apoi : " Vrei sa ne sarutam?" Iar eu m-am uitat in ochii lui 2 secunde si apoi in alta parte. apoi el m-a pupat pe buze.
Dar nu stiu ce sa zic : sa il plac in continuare pana la 20 ani sau nu. pentru ca el ma mai jigneste uneori si ma simt cam aiurea. Va rog nu am criticati!

Răspuns Câştigător
| Angelinayo87 a răspuns:

Ai tot timpul din lumewinking

10 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Eu spun să-i da-i pace, eşti doar clasa a 6 şi ai tot timpul din lume dar la vârsta asta consider că nu eşti pregătită de o relaţie.

Să ai grijă de tine pitico.

| Happyintotdeauna37 explică (pentru Dariusuu):

Mersi. uiter insfarsit un raspuns care nu rade de mine!

| Danysan a răspuns:

Nu e critica nimeni dar tu nu il iubesti ci doar esti atrasa de el atat.El la varsta lui numai de iubire nu ai arde -probabil ca daca il inviti la fotbal te lasa si alege sportu laughing. Ceea ce faceti voi sunt jocuri de copi laughing.Gen daca ma prinzi te sarut laughing.Dca il placi asa mult si crezi ca el e mare ta iubire stai langa el si cand ai creste mai mare poate o sa aveti o relatie. Crezi tu ca pe parcurs nu o sa iubesti si alti tipi, stai sa ajungi la scoala sau la liceu, nu mai zic de facultate.BNormal ca pentru tine el e acum cel mai ce dar tine cont baiatu nu e matur buburuzo si el se gandeste mai mult sa se joace decat la o relatie :-p.Dar daca tu crezi ca se merita stai si vezi ce va fi -si fi un pic mai retinuta :-p.

| NuMaContrazice a răspuns:

laughing laughing laughing
Stai sa vad daca am inteles, ai 13 ani laughing ...si te lingi cu unu prin cotete rolling on the floor in timp ce va jucati pitulusul? laughing rolling on the floor
Si nu esti sigura daca sa-l placi pana la 20 de ani laughing laughing laughing
Ma doare burta de cat am ras laughing
Va rog nu ma criticati! tongue

| Exilee a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Idem rolling on the floor

| haisanu a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Mare dreptate aaaai!rolling on the floor

| LivingLouder a răspuns:

Nu ai cum sa il placi pana la 20 de ani... Intreba-l daca acel "sarut"a insemnat ceva sau nu.

| C26 a răspuns:

Doamnee numaii pot de rass rolling on the floor))))))))))) laughing)))))

| Happyintotdeauna37 explică:

Parca am scris fara crititcari! >.

| Mwrinella a răspuns:

Serios?
Intrebarea e '' in ce fel te jigneste? '', pe gura poti sa te pupi si cu fete si cu baieti, daca nu a fost un sarut nu a insemnat aproape nimic, si in plus la 13 ani te '' indragostesti '' de oricine, mai asteapta si o sa gasesti pe cineva mai potrivit, pana la 20 de ani vor fi multi.
Si faza cu cotet-ul? Nu era nevoie sa te faci de ras, dar a fost dragutwinking laughing)winking