Eu spun să-i da-i pace, eşti doar clasa a 6 şi ai tot timpul din lume dar la vârsta asta consider că nu eşti pregătită de o relaţie.
Să ai grijă de tine pitico.
Mersi. uiter insfarsit un raspuns care nu rade de mine!
Nu e critica nimeni dar tu nu il iubesti ci doar esti atrasa de el atat.El la varsta lui numai de iubire nu ai arde -probabil ca daca il inviti la fotbal te lasa si alege sportu . Ceea ce faceti voi sunt jocuri de copi .Gen daca ma prinzi te sarut .Dca il placi asa mult si crezi ca el e mare ta iubire stai langa el si cand ai creste mai mare poate o sa aveti o relatie. Crezi tu ca pe parcurs nu o sa iubesti si alti tipi, stai sa ajungi la scoala sau la liceu, nu mai zic de facultate.BNormal ca pentru tine el e acum cel mai ce dar tine cont baiatu nu e matur buburuzo si el se gandeste mai mult sa se joace decat la o relatie :-p.Dar daca tu crezi ca se merita stai si vezi ce va fi -si fi un pic mai retinuta :-p.
Stai sa vad daca am inteles, ai 13 ani ...si te lingi cu unu prin cotete in timp ce va jucati pitulusul?
Si nu esti sigura daca sa-l placi pana la 20 de ani
Ma doare burta de cat am ras
Va rog nu ma criticati!
Idem
Mare dreptate aaaai!
Nu ai cum sa il placi pana la 20 de ani... Intreba-l daca acel "sarut"a insemnat ceva sau nu.
Serios?
Intrebarea e '' in ce fel te jigneste? '', pe gura poti sa te pupi si cu fete si cu baieti, daca nu a fost un sarut nu a insemnat aproape nimic, si in plus la 13 ani te '' indragostesti '' de oricine, mai asteapta si o sa gasesti pe cineva mai potrivit, pana la 20 de ani vor fi multi.
Si faza cu cotet-ul? Nu era nevoie sa te faci de ras, dar a fost dragut )