Stai sa vad daca am inteles, ai 13 ani ...si te lingi cu unu prin cotete in timp ce va jucati pitulusul?
Si nu esti sigura daca sa-l placi pana la 20 de ani
Ma doare burta de cat am ras
Va rog nu ma criticati!
Eu spun să-i da-i pace, eşti doar clasa a 6 şi ai tot timpul din lume dar la vârsta asta consider că nu eşti pregătită de o relaţie.
Să ai grijă de tine pitico.
Nu ai cum sa il placi pana la 20 de ani... Intreba-l daca acel "sarut"a insemnat ceva sau nu.
Serios?
Intrebarea e '' in ce fel te jigneste? '', pe gura poti sa te pupi si cu fete si cu baieti, daca nu a fost un sarut nu a insemnat aproape nimic, si in plus la 13 ani te '' indragostesti '' de oricine, mai asteapta si o sa gasesti pe cineva mai potrivit, pana la 20 de ani vor fi multi.
Si faza cu cotet-ul? Nu era nevoie sa te faci de ras, dar a fost dragut )
Nu e critica nimeni dar tu nu il iubesti ci doar esti atrasa de el atat.El la varsta lui numai de iubire nu ai arde -probabil ca daca il inviti la fotbal te lasa si alege sportu . Ceea ce faceti voi sunt jocuri de copi .Gen daca ma prinzi te sarut .Dca il placi asa mult si crezi ca el e mare ta iubire stai langa el si cand ai creste mai mare poate o sa aveti o relatie. Crezi tu ca pe parcurs nu o sa iubesti si alti tipi, stai sa ajungi la scoala sau la liceu, nu mai zic de facultate.BNormal ca pentru tine el e acum cel mai ce dar tine cont baiatu nu e matur buburuzo si el se gandeste mai mult sa se joace decat la o relatie :-p.Dar daca tu crezi ca se merita stai si vezi ce va fi -si fi un pic mai retinuta :-p.
Mersi. uiter insfarsit un raspuns care nu rade de mine!