| alexandra6413 a întrebat:

Buna, am aproape 14 ani (bine, fac in iarna, da ma rog happy big grin ), si din clasa a 5-a imi place de colegul meu, conform zodiacului (in care nu prea cred dar eram curioasa), spune ca suntem 100% compatibili si ca zodia lui se potriveste cel mai bine cu a mea, ma rog, sa trecem peste... eu trec a 7-a si (port aparat dentar, dar el inca nu m-a vazut cu el ca il am de 11 zile) nu stiu cand sa ii spun ca il plac, am vazut ca in timpul orelor se uita la mine, si nu, nu am nimic pe fata, in cap, sau printre dinti, si oare ma place? Mai este o fata in clasa care si ea il place, si uneori imi da senzatia ca si el o place, dar va rog sa ma ajutati: Ma place pe mine sau pe ea? De ce se uita la mine? Si oare vom fii impreuna daca am aparat dentar"?

Răspuns Câştigător
| TheLifeIsGood a răspuns:

Deci este complet irelevant faptul ca ai aparat dentar. Nu e nimic rau, ba chiar ai ceva al tau, ceva special. Si mie imi place sa citesc diferite chestii despre zodii, insa si acestea difera de la persoana la persoana. Eu spun sa ii spui ca il placi, nu ai nimic de pierdut, iar daca si el te place vor fi mai multe sanse sa iti marturiseasca. Daca nu, ei bine..., exista multi baieti care probabili sunt topiti dupa tine, si tu nu stii. Oricum ar fi, mult noroc cu baiatul respectiv!

2 răspunsuri:
| OMFGConrad a răspuns:

Ce legătură au toate astea cu chimia dintre voi? Aparatul dentar, zodiacul, cealaltă fată? Dacă te-ai uita peste întrebarea ta peste 3 ani ți-ai da cu papucul în cap la ce aberații scrii aici. Dacă-ți place de el, atunci spune-i. Dacă e să fie ceva între voi, foarte bine, dacă nu, iar foarte bine. Baftă.

Răspuns utilizator avertizat