| AAlexx99 a întrebat:

Am aproape 19 ani, iar în urmă cu aproximativ 3 săptămâni mi-am început viața sexuală. Nu am avut menstruație în septembrie (nu am o menstruație regulată), am avut dureri îngrozitoare de rinichi și ovare, iar astăzi am decis să merg la un control. Mi-am făcut un eco abdominal total rezultând faptul că am mici chisturi pe ovare. De acolo, m-am trimis la ginecolog, eram cu mama (nu știe că mi-am început viața sexuală și îmi e frică să îi spun pebtru că nu știu cum ar reacționa). Doctorul mi-a prescris duphason și trebuie să urmez tratamentul 5 zile. Credeți că sunt însărcinată?
P.S. HELP

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

NU poti fi insarcinata fiindca medicul care ti-a efectuat ecografia si-ar fi dat seama de modificare formei endometrului in cazul in care s-ar fi produs implantarea sarcinii. Medicului ginecolog ii este intezis prin lege sa divulge fara aprobarea ta scrisa orice informatie in privinta a ceea ce a constata in urma consultatiei efectuate, catre o persoana terta fie ea chiar si mama ta, astfel ca din acesta privinta nu trebuie sa fii deloc ingrijorata. Iar in privinta probabilitatea de a exista o sarcina sansele sunt practic inexistente in conditiile amintite. Totusi ai putea sa efectuezi un test de sarcina pe baza urinei, daca au trecut minim 21-22 de zile de la data la care a fost intretinut actul sexual. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă ai facut sex in urma cu 3 săptămâni, poţi face cu succes un test de sarcina.

| AAlexx99 explică (pentru Necunoscut112):

Am făcut unul, a ieșit negativ. Dar tot îmi e frică.

| AAlexx99 explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc frumos!

| sofisis a răspuns:

Daca erai insarcinata se vedea la ecografia abdominala.