Nu am inteles nimic. Adica acum doua luni ai avut contact neprotejat, timp in care ti-a venit menstruatia de doua ori, sau cum? Scaderea in greutate este cel mai comun motiv pentru intarzierea menstruatiei, daca menstruatia a fost aceeasi cantitate, culoare si flux normal, atunci nu esti insarcinata. Oricum, multi de aici habar nu au pe ce lume traiesc, iti dau sanse chiar foarte mari ca esti insarcinata, eu zic ca nu este vorba de asa ceva. Pana mea, poate ei stiu mai bine
Te duci la un ginecolog pentru un consult, iti va da niste pastile.
Sanatate!
Nu ai ce sa ii faci. Este posibil sa fii insarcinata. Cel mai bine este sa te duci la un doctor ginecolog.
Sunt foarte rare cazurile in care menstruatia iti vine peste sarcina. Mergi la un ginecolog pentru a te convinge sigur. La fel iti poti face vreo 2 teste de sarcina. Bafta!
Nu.mi-a venit prima data normal..si acum nu imi vine.dar nu am nici o chestie care sa imi arate cas gravida..nici sani nu ma dor ..plus ca mi-au aparut cosuri si ma doare burta. exact ca inaintea menstruatiei..insa sunt si foarte stresata..doua nopti nu am dormit si nu am pofta de mancare mai deloc. poate fi un motiv si asta?