anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am avut contact sexual protejat dar prezervativul a rămas în vagin preț de câteva secunde maxim un minut, el nu a ejaculat in prezervativ dar posibil sa fi fost lichid seminal in el, precizez că înainte de contact a urinat și nici nu a avut loc o ejaculare in ultimele zile, e posibilă o sarcină? Aștept răspunsuri.

9 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Dupa ce ai descris tu: el te-a penetrat folosind ca protectie un prezervativ. Astfel a ramas acel prezervativ cu lichid seminal in tine.
Astfel dupa ce ai spus tu, in prezervativ poate fi fost lichid preejaculator sau chiar in acel lichid sperma. Daca acel prezervativ nu cumva s-a vărsat in tine sau i-a ramas capatul afara nu exista sansa.
Dar daca a fost împins in tine si sa zicem el a uitat ca nu il mai poartă, greu de zis...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cam da, riscul exista, e suficent un omulet pentru griji si bucurii!
Ceva mai multa atentie alta data!
Testul de sarcina se face abia in ziua a 21-a de la la actul sexual neprotejat, riscant sau altfel.
Cel mai bine sa mergi la un control!

| Sarahhhhh2000 a răspuns (pentru MValentin):

Noi mereu la un interval de timp verificăm să vedem dacă mai e acolo, dar schimbând pozitia adică eu fiind peste el a fost mai greu să ne tot uităm la el, când ne am uitat, surpriza, nu a mai fost... El nu a ejaculat deloc în prezervativ, ci a ejaculat după mai mult timp după aceea, prezervativul era gol, doar niște lichid alb care am înțeles că dacă nu a existat o ejaculare înainte acesta nu conține spermă, nu știu ce să mai cred. aș lua totuși pastila de a doua zi dar am mai luat o și anul trecut și mi-a produs niste dereglări destul de urate. tot ce pot să fac este să sper și să aștept menstruația, sper să nu fie nimic...

| Sarahhhhh2000 a răspuns (pentru Sarahhhhh2000):

Voiam să zic lichid preejaculator nu seminal că am înțeles că lichidul seminal e însăși sperma deci asta a fost în prezervativ ceva alb spumos parcă. totuși nu cred că există risc dacă nu a avut loc o ejaculare in ultimele zile, nu?

Răspuns utilizator avertizat
| MValentin a răspuns (pentru Sarahhhhh2000):

Nu cam vad legatura intre ejacularea exclusa de cateva zile si lucrul ca in lichidul preejaculator sa nu fie sperma. Imi pare rau dar nu stiu ce sa zic.

| Sarahhhhh2000 a răspuns (pentru MValentin):

Se pare că a apărut și menstruația, foarte devreme pentru că aplicația îmi spunea că sunt de abia în perioada fertilă dar probabil a apărut mai devreme și mai abundent pentru că luna trecută a fost foarte redusă, mulțumesc de răspunsuri oricum, sănătate numai bine

| MValentin a răspuns (pentru Sarahhhhh2000):

Multa sanatate si stai linistită toate e pot rezolva

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca partenerul tau de sex, a urinat inainte de a incepe actul sexual si in timp ce a intretinut sexul NU a ejaculat, in acel caz este cu totul imposibil ca in lichidul preejaculator sa poata sa existe spermatozoizi. In concluzie chiar daca prezervativul a fost ''pierdut'' in vagin fiindca prezervativul folosit a fost mult prea larg/nepotrivit si din acest motiv a ajuns lichid preejaculator in vagin, este cu totul imposibil ca in conditiile descrise sa se poata forma o sarcina nedorita chiar si in cazul in care actul sexual a fost intretinut in una din zilele PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual. Multa sanatate!