| Nic0L a întrebat:

Buna am avut o relatie cu un baiat timp de 2 ani de zile. Acum o saptamana jumatate a vrut sa ne despartim nu stiu sigur din ce motive... pana la urma cica ne-am impacat a fost bine vineri a fost la banchet unde a spus ca nu vin cupluri deci nu ma ia nici pe mine, dar spre dezamagirea mea. cupluri existau si acolo.Sambata a fost bine pana seara cand nu am mai putut si i-am reprosat intr-un fel de ce nu m-a luat si etc. P. Nu a mai raspuns la tel. intr-un tarziu a zis ca e afara cu baieti si nu are chef sa ne vedem si o sa vb cand o sa se calmeze. Bine duminica ne-am intalnit la strand acolo nu prea iaam dat importanta si a inceput criza de gelozie ca eu stateam pe un cersaf cu iubitul prietenei mele si iar a vrut sa ne despartim. Ne-am despartit dar mama la rugat sa vina sa vb toti 3 deoarece eu m-am schimbat foarte mult ma rog. dar el nu a venit nici duminica nici luni. pe motiv ca este obosit dar cu baieti afara si cu o amica a putut sa iasa pe la cafele. eu sunt acum in » soc» nu stiu ce sa fac cum sa reactionez si ce sa spun va rog ajutati-ma voi! pup si multumesc

Răspuns Câştigător
| paramore a răspuns:

Eu te inteleg f.bine pentru intr-un fel sau altul am treqt si eu prin astasadcea mai buna solutie este sa iy trimiti un mesj in care sa-i spui adio pe bune, sa nu te mai caute si restul, si sa-l tratezi cu indiferenta, o sa vezi ca nu o sa-i placa si tot el o sa vina la tine, at iy spui ca dk nu se schimba o terminati de tot, e clar ca s-a plictisit de tine...

3 răspunsuri:
| szandi a răspuns:

Dupa 2 ani.
putin cam urat din partea lui sa.si piarda sentimentele fata de tine tocmai acum straight face
ce sa afci? thinking
daca nu te cauta. cum tu spui... e timpu` sa. l lasi.
stiu ca. i greu! da` trece!
plus ca sunt 2 variante. ori a gasit o noua " pretioasa " care cine stie cu ce la mintit thinking sau. i.ai gresit tu cu ceva. probabil comportamentu`. ca asta intervine mereu cand e o cearta happy :*

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Nu prea inteleg povestea dintre voi 2 da cred ca isi bate joc de tine scuzama no spun din rautate asa cred

| MishuuU a răspuns:

Eu unul cred ca ar trebui sa te calmezi si sa incerci sa'l uiti. Probabil ca baiatul avea el alta prietena cu care s-a dus la acel banchet. Eu iti spun asta pentru ca sunt baiat si stiu ce a fost in capul lui cand ti-a spus acele lucruri si de ce nu a venit sa vb cu mama ta... >>>Deci calmeaza'te si Incearca sa'l uiti!