Eu te inteleg f.bine pentru intr-un fel sau altul am treqt si eu prin astacea mai buna solutie este sa iy trimiti un mesj in care sa-i spui adio pe bune, sa nu te mai caute si restul, si sa-l tratezi cu indiferenta, o sa vezi ca nu o sa-i placa si tot el o sa vina la tine, at iy spui ca dk nu se schimba o terminati de tot, e clar ca s-a plictisit de tine...
Dupa 2 ani.
putin cam urat din partea lui sa.si piarda sentimentele fata de tine tocmai acum
ce sa afci?
daca nu te cauta. cum tu spui... e timpu` sa. l lasi.
stiu ca. i greu! da` trece!
plus ca sunt 2 variante. ori a gasit o noua " pretioasa " care cine stie cu ce la mintit sau. i.ai gresit tu cu ceva. probabil comportamentu`. ca asta intervine mereu cand e o cearta :*
Nu prea inteleg povestea dintre voi 2 da cred ca isi bate joc de tine scuzama no spun din rautate asa cred
Eu unul cred ca ar trebui sa te calmezi si sa incerci sa'l uiti. Probabil ca baiatul avea el alta prietena cu care s-a dus la acel banchet. Eu iti spun asta pentru ca sunt baiat si stiu ce a fost in capul lui cand ti-a spus acele lucruri si de ce nu a venit sa vb cu mama ta... >>>Deci calmeaza'te si Incearca sa'l uiti!