Se poate sa aiba pe alta, cu Facebook-ul asta gasesti tot timpul ce vrei, daca intr-adevar te placea mai statea cu tine.
Nu mai conteaza acum daca are sau nu pe alta ...nu ar mai trebui sa te intereseze persoana lui. E o pierdere de timp crede ma. Baiatul asta nu a tinut prea mult la tine de s-a despartit de tine pentru un motiv stupid.
Buna,
Un sfat simplu: grow up.
Motivul este unul de doi lei, precum si "mofturile" astea cu parola de la Facebook. Fiecare cuplu are dreptul la intimitate, trebuie sa-i respecti spatiul intim si sa ai incredere in el/ea. In concluzie, cred ca inca sunteti copii si ca relatia oricum nu are niciun viitor, iar prietena cu un fost pentru care inca ai sentimente, nu-ti recomand sa devii. Acum alegerea iti apartine tie.
Chestia cu cerut parola de FB sau parola telefonului e o mare idioțenie și nu demonstrează decât caracterul infect al celui care face asta. În secunda doi i-aș întoarce spatele și i-aș da papucii rapid celei care ar avea o astfel de pretenție.
Eu cred ca doar ii eram simpatica, poate a vrut altceva, mersi de sfat
Mersi de sfat, eu sunt doar curioasa de ce vrea sa ne vedem, stiu ca nu vom fi prieteni
Cred ca era cam devreme sa va cereti parolele de Facebook si asta ar trebui facut doar in caz ca simti ca ceva nu e in regula.
Pai de aia i am cerut o... Nu ma interesa ce vorbea cu baietii si dupa ce m-a refuzat am realizat ca ceva nu e ok si asa a si fost...
Cică după ce te-a refuzat ai realizat că ceva nu e ok. Ce putea să nu fie ok? Tu nu i-ai dat parola, dar când el nu ți-a dat-o, ceva nu era ok. Bine pe gândit.
Nu pot sa inteleg de ce trebuei sa va controlati FB-ul unul altuia!
Eu nu fac asta cu sotul meu si nici nu as concepe ca cineva sa-mi verifice emailul sau contul personal de FB ori alte site-uri.
Totul tine de incredere si bun simt, nu de control, ca nu-i esti parinte sa trebuiasca sa-ti tii copilul sub lupa.
RRSecularHumanist întreabă: