| Evelynushca a întrebat:

.Am avut prima relatie sexuala la 16 ani, un singur act sexual- foarte dureros cu singerari. E posibil ca dupa un rastimp foarte lung (6 luni) intr-o noua relatie sa nu se observe ca nu mai sunt virgina?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este posibil. Himenul nu se reface niciodata, nici dupa o pauza scurta de 1-2 ani, nici dupa una lunga de 10 ani.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce visezi tu acolo?
Ești femeie de la 16 ani! Ce preocupare ai avut și tu.
Se va vedea că nu mai ești virgină.
Pa, pa.

| Vektor a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Tu alta treaba nu ai decat sa te iei de toata lumea?!
treci la colt, ai 4!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU prea este posibil ( se va vedea că himenul este RUPT )!

Dacă partenerul NU "verifică" vizual existenţa/lipsa himenului, atunci este posibil să prezinţi semne de virginitate ( relativă ) la contact sexual normal ( dureri, chiar destul de acute, sau sângerare ) - semne care pot să-l inducă în eroare...

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu este posibil aşa ceva draga mea, în visele tale, poate.
Odată ce s-a rupt membrana himenală, salut!
Nu mai ai ce face, himenul nu se mai reface!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

16 ani est o varsta destul de buna pentru a incepe sa ai pretentia ca toti cei din jurul tau sa te accepte asa cum esti. care este problema daca nu mai esti virgina? aaa, s-ar putea sa nu te mai iubeasca asa mult? daca asta este ever o problema inseamna ca nu te-a iubit deloc niciodata. daca i-ai spus deja ca esti virgina ar trebui sa ai o discutie cu el in care sa-i spui adevarul...

| Vektor a răspuns:

Nu mai plange dupa virginitate.
ai scapat de o grija happy
dar daca ai avut doar un singur contact, atunci ii spui viitorului prieten sa aiba grija si incetisor, pentru ca s-ar putea sa ai un mic discomfort(nici pe departe ca la dezvirginare, don't worry ^^).

| AleXisAleXis a răspuns:

Vorbeste cu el ce s`a intamplat. Nu`l minti! pana la urma tot va afla ca tu nu ai fost virgina in momentul cand te`ai culcat cu el. Daca afla ca nu este primul baiat din viata ta te paraseste? Nu o sa te mai iubeasca? Inseamna ca nu te-a iubit niciodata! Nu o sa te caute daca mai esti sau nu virgina poate nu observa acest lucru. Dar vorbeste clar cu el! Nu`l minti!

Răspuns utilizator avertizat
| Anuttzzik a răspuns:

Acceiasi intrebare am pus-o si eu dar la mine era cazul de 4 ani, pai scumpa chiar daca a fost un singur contact sexual el tot te-a dezvirginat si himenul nu se reface ...depinde si cu cine iti doresti sa intretii relatii sexuale daca e cineva cu experietenta observa sigur dar daca e un :''incepator''sincer nu cred, sfatul meu e sa fii sincera si sa spui adevaru, fiecare avem greseli si chiar daca vei fi judecata, viata merge inainte! kiss

| cotear a răspuns:

N-ai ce face asta este veata mai bine spune-i adevarul

| UnGeniuPeLangaVoi a răspuns:

Esti proasta rau