Acceiasi intrebare am pus-o si eu dar la mine era cazul de 4 ani, pai scumpa chiar daca a fost un singur contact sexual el tot te-a dezvirginat si himenul nu se reface ...depinde si cu cine iti doresti sa intretii relatii sexuale daca e cineva cu experietenta observa sigur dar daca e un :''incepator''sincer nu cred, sfatul meu e sa fii sincera si sa spui adevaru, fiecare avem greseli si chiar daca vei fi judecata, viata merge inainte!
Nu, nu este posibil. Himenul nu se reface niciodata, nici dupa o pauza scurta de 1-2 ani, nici dupa una lunga de 10 ani.
16 ani est o varsta destul de buna pentru a incepe sa ai pretentia ca toti cei din jurul tau sa te accepte asa cum esti. care este problema daca nu mai esti virgina? aaa, s-ar putea sa nu te mai iubeasca asa mult? daca asta este ever o problema inseamna ca nu te-a iubit deloc niciodata. daca i-ai spus deja ca esti virgina ar trebui sa ai o discutie cu el in care sa-i spui adevarul...
Bună.
Ce visezi tu acolo?
Ești femeie de la 16 ani! Ce preocupare ai avut și tu.
Se va vedea că nu mai ești virgină.
Pa, pa.
Vorbeste cu el ce s`a intamplat. Nu`l minti! pana la urma tot va afla ca tu nu ai fost virgina in momentul cand te`ai culcat cu el. Daca afla ca nu este primul baiat din viata ta te paraseste? Nu o sa te mai iubeasca? Inseamna ca nu te-a iubit niciodata! Nu o sa te caute daca mai esti sau nu virgina poate nu observa acest lucru. Dar vorbeste clar cu el! Nu`l minti!
Tu alta treaba nu ai decat sa te iei de toata lumea?!
treci la colt, ai 4!
Nu mai plange dupa virginitate.
ai scapat de o grija
dar daca ai avut doar un singur contact, atunci ii spui viitorului prieten sa aiba grija si incetisor, pentru ca s-ar putea sa ai un mic discomfort(nici pe departe ca la dezvirginare, don't worry ^^).
Bună!
NU prea este posibil ( se va vedea că himenul este RUPT )!
Dacă partenerul NU "verifică" vizual existenţa/lipsa himenului, atunci este posibil să prezinţi semne de virginitate ( relativă ) la contact sexual normal ( dureri, chiar destul de acute, sau sângerare ) - semne care pot să-l inducă în eroare...
Toate cele bune.