Nu ai nici o vina,pur si simplu ea nu te mai iubeste,ti-a spus clar ca nu mai are sentimente pentru tine,va trebui sa te resemnezi si sa cauti si tu iubirea in alta parte,asa e viata,nu poti iubii pe cineva la nesfarsit,sunt situatii cand te mai si plictisesti de o persoana,nu ai ce face,nimic din ce vei face tu nu o va mai aduce inapoi, poate sa zicem din mila va ceda putin dar vei ajunge sa o enervezi si oricum ar fi o astfel de relatie din mila nu rezista, las-o sa isi vada de drum si tu la fel, acest capitol s-a incheiat, cauta pe altcineva cu care sa te simti bine si sa fii fericit
Stiu dar cand am vorbit atunci cu ea si i-am zis ca imi schimb radical comportamentul fata de ea...dar ea a evitat sa-mi zica daca o sa-mi mai dea o sansa
Pentru ca de fapt nu vrea, dar evita sa te raneasca mai tare
Stiu dar eu simt ca inca mai tine la mine dar ascunde foarte bine acest lucru....si daca voi primi o sansa eu stiu ca nu o voi mai dezamagi deoarece am invatat din greseala care am facut-o
Stiu dar eu simt ca inca mai tine la mine dar ascunde acest lucru. Si daca imi v-a acorda o a doua sansa eu stiu ca nu o voi dezamagi deoarece am invatat din greselile care le-am facut.
KatiMe27 întreabă: