| Ale94 a întrebat:

Am avut un prieten de care m`am desparit acum ceva timp.A fost primul cu care mi-am inceput viata sexuala.De atunci nu pot simti nimic cu niciun baiat cand intretinem relatii sexuale.Am eu o problema?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Nu ai nici o problema medicala, doar sentimentala, incearca sa lasi in urma ce a fost cu acel baiat, incearca sa uiti de el si sa nu te mai gandesti in fiecare zi la el. Cred ca in timp ce faci dragoste cu un alt baiat tu te gandesti la fostul tau prieten si e normal sa nu te simti bine. Inca cv, daca a fost pentru prima data inseamna ca erai virgina, dupa ce o faci de cateva ori nu va mai fi ca la inceput, normal ar trebui sa fie mai bine dupa... dar tu incearca sa nu te mai gandesti la primul tau prieten.
Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

5 răspunsuri:
| Adrian_Aparascăi_1998 a răspuns:

Nu Ai Nici o problema Da Cred Ca Tu Te Gandesti Numa LA El Si Deaea Incearca Sal Uitzi... Si o Sa Simti Ce Ai Simtit PRima Data... PRIMA DRAGOSTE NU SE UITA

| plosnitapufoasa a răspuns:

Uital. impacate cu gandu ca s-a terminat si gata. si sa-ti raspund la intrebare. nu ai numik.
PS eu sunt la al 2 lea baiat cu,,, care m-am culcat si iti zic cai mult mai minunat ca prima data si l-am uitat pe primul. is mult mai multumita acum decat atuci.
cand faci sex cu cineva nu te gandi la nimic pur si simplu simtete bine dedicate total momentului ai sa vezi ca va fi bine.

| DaRyuSN a răspuns:

Eu cred ca ai o "problema" inca il mai iubesti pe fostul! Incearca cu noul partener un preludiu mai lung e posibil sa functioneze!

| Ale94 explică (pentru Jony123):

Multumesc pentru raspuns.M`am despartit de el de ceva timp si nu ma mai gandesc atat de mult la el sau ceva. Tind sa cred ca l`am uitat.Numai ca nu pot simti nimic cu altcineva

| SakonSIUkon a răspuns:

Da ce trebuie sa simti ceva cand faci sex? -_O aia e pentru a face un copil.