| starscr3am a întrebat:

Am cunoscut o fata de cam 2 luni, vorbim pe mess, imi place de ea. Problema ea ca nu stiu cum ar trebui sa procedez in continuare big grin, adica, la telefon vorbim, si am incercat s-o invit in oras in trecut dar a refuzat. Acum din nou vorbim, doar pe mess si la telefon, ca ea nu e din zona, si as dori niste sfaturi, cum ar trebui sa procedez cu ea? tongue plz help me :d

4 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Vb cat mai frumos cu ea. cat mai multe complimente poti chiar sa ii zici ca o placi ff mult happy
iar ccand va intalniti incearca sa o saruti dar nu intr-un loc prea romantic straight face

| CasaN a răspuns:

Problema daca nu e din zona. Daca stati la +25 km, eu iti sugerez sa iti cauti alta; Nu vreau sa fiu rau, dar daca TE CHINUI sa intretii o astfel de relatie, ei bine. poate doar daca esti cel mai bun barbat/baiat din lume pentru ea sa reuseasca. Daca te-a refuzat, e semn clar ca te-a 'mirosit', sau cum spun unii, te-a luat 'radarul' si te-a pus pe lista neagra. Lista neagra e lista de oameni cu care trebuie sa vorbeasca si nu ii poate ignora, gen colegi, sefi, oameni sacaitori din telefon. Sincer, cauta-ti alta, chiar daca iti place. Eu ma chinui de un an cu o astfel de relatie, si ea e femeia visurilor mele, dar. cateodata ma intreb daca merita. Daca n'ar fi serviciul si banii ar creste in copaci, da, dar asa... Baftahappy

| CasaN a răspuns:

E clar, nu are incredere. Nu merge daca nu va vedeti o data la 2 zile cel putin, parerea mea. Hai cauta alta, e plina balta de pestehappy

| starscr3am explică:

Pai vorbesc cu ea destul de frumos, dar pare-mi-se ca se sperie cand incerc sa vorbesc cu ea despre lucruri mai serioase:p, si atunci da inapoi...