| Andreishmek a întrebat:

Buna Am cunoscut o fata mai mica cu 2 ani ca mine si ami place foarte mult am iesit eu cu ea si niste prieteni de ai mei si a ei prin parc am vorbit am facut poze. cand am ajuns acasa i-am cerut pozele si dintr-o gluma despre o alta persoana am inceput s-a vorbit despre noi 5-6 ore dupa care un prieten mi-a zis bagate pe ea si i-am zis asa :
EU-stii as vrea sa zic cv
EA-Spune
EU- mie ami place de tine. esti interesata?
EA-Nu
EU-ai prieten sau vrei sa ne mai cunoastem >
?
EA-Nu, nu am prieten
EU-aha.pai atunci ce am?
EA-Nimic, am spus eu ca ai ceva?
EU-nu pai eu zic sa ne mai cunoasem
ce zici?
EA-Cum vrei, impreuna nu o sa fim...
EU-cum zici tu
EA-Bine:*
EU-bine ramanem prieteni
EA-Bine

inca nu am renuntat ce sa mai zic cum sa o mai abordez?
m-am gandit la un joc de genu sa ne dam melodii unu altuia si sa-i dau niste melodii care sa isi dea seama ca o plac?

Răspuns Câştigător
| petertb a răspuns:

Stai prin preajma ei, comporta-te frumos cu ea dar nu-i oferi prea multa atentie.best u can do.bafta!

7 răspunsuri:
| motan444 a răspuns:

Nebunule fata ti-a zis clar ca nu o sa fiti impreuna impacate cu ideea si mergi mai departe

| Andreishmek explică (pentru motan444):

Shut the *** up

| motan444 a răspuns (pentru Andreishmek):

Imi doresc ce imi doresti tu mie dar sa ti se intample tie./.

| ffkldmlasbvn a răspuns:

Nu te merita.Stiu cum e sa te indragostesti..insa chiar nu merita.Adica hai sa fim seriosi.E chiar asa speciala? Crezi ca nu mai sunt fete in afara de ea? Asa facem toti..ne indragoostim de persoanele nepotrivite. Daca chiar vrei sa o cuceresti incearca sa fii tu.asta conteza cel mai mult..sa va descoperiti unul pe altul dar sa fii si mai galant.dar si indiferent.trebuie sa te adaptezi la situatie.nu ii da nici prea multa atentie ca apoi profita de tine.Sunt fata/. Asta e parerea mea.iar faza cu melodiile..alta metoda nu ai? happy

| andraelena1234567890 a răspuns:

Insista si arata-i trimite-i flori felicitari dulcegari asta vor fetele arata-i ca o placi nu ii spune tot deauna cand vb cu ea ca o placi ca dupa spune ca esti obsedat de eawinking si cand mai ieis cu ea undeva nu mai venii cu prieteni ca dupa spune ca nu te-ai preucupat de ea singuri sa fiti etc. happy

| Doramcpooc a răspuns:

Sfatul meu : inavata sa scrii