Stai prin preajma ei, comporta-te frumos cu ea dar nu-i oferi prea multa atentie.best u can do.bafta!
Nebunule fata ti-a zis clar ca nu o sa fiti impreuna impacate cu ideea si mergi mai departe
Nu te merita.Stiu cum e sa te indragostesti..insa chiar nu merita.Adica hai sa fim seriosi.E chiar asa speciala? Crezi ca nu mai sunt fete in afara de ea? Asa facem toti..ne indragoostim de persoanele nepotrivite. Daca chiar vrei sa o cuceresti incearca sa fii tu.asta conteza cel mai mult..sa va descoperiti unul pe altul dar sa fii si mai galant.dar si indiferent.trebuie sa te adaptezi la situatie.nu ii da nici prea multa atentie ca apoi profita de tine.Sunt fata/. Asta e parerea mea.iar faza cu melodiile..alta metoda nu ai?
Insista si arata-i trimite-i flori felicitari dulcegari asta vor fetele arata-i ca o placi nu ii spune tot deauna cand vb cu ea ca o placi ca dupa spune ca esti obsedat de ea si cand mai ieis cu ea undeva nu mai venii cu prieteni ca dupa spune ca nu te-ai preucupat de ea singuri sa fiti etc.
Imi doresc ce imi doresti tu mie dar sa ti se intample tie./.
AlexEjmecheru întreabă: