| CristianaMaria a întrebat:

Am cunoscut un baiat de 24 de ani care sta in caminul de alaturi si ma atrage extrem dar extrem de tare sexual.Eu sunt virgina dar tentativele mele de a-mi gasi pe cineva au ajuns la capat cel putin pentru moment.Am obosit rau sa tot caut.Nu am avut nicio relatie pana acum care sa dureze sau sa ajungem la relatii intime.Pe baiatul asta l am cunoscut pe tinder deoarece eu infara de facultate si camin nu am unde sa mai cunosc.Am iesit cu el la suc, am fost la el la camin dar el mereu bate spre chestii sexuale.Stie ca sunt virgina,i am spus ca eu nu m-am atasat pana acum de nimeni,a spus ca nici el de vreo fata si de joi pana luni cand ne am vazut urmatoarea data nu a dat niciun semn, i-am reprosat asta, i-am spus ca m-am despartit de un baiat pentru ca nu imi scria si de atunci imi scrie 2-3 mesaje pe zi sau suna.Eu stiu ca e genul de smecheras, ca face asa sa ma bage in pat si parca as vrea si eu...dar imi este super frica sa nu ma arunce dupa.Eu imi spun ca nu ma atasez dar nu vreau sa se comporte urat sau cine stie ce sa patesc dupa, nu am de unde stiu cum va fi comportamentul lui dupa ce obtine ce vrea.Voi ce spuneti? merita sa ma culc cu el pentru placerea mea pana la urma? pentru ca stiu ca nu o sa fiu niciodata cu un baiat de care sa fiu atrasa.la mine trag doar cei buni, bleguti dar care nu ma atrag ca fizic deloc

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Noi barbati vrem sex in prima faza e ceva normal,biologic,genetic,dar asta nu inseamna ca nu vrem sa avem o iubita si noi, ceva ne face sa ne dorim o relatie, ceva ne atrage la persoana aia, nu poti stii ca dupa sex te va lasa cum nu poti stii nici ca nu te va lasa, sansele sunt egale spun eu, tu crezi ca toti barbati frumosi sunt curvari? poate uni dar nu toti nu generaliza

| Raven2018 a răspuns:

Din 10 întrebăei d-ale tale 9 sunt despre băieți şi relații (eşuate).
...
Parcă erai acum 2 săpt. c-un băiat de 28 sau ceva...pe acolo? În fine.
Take my advice and have sex with that guy.
Din ce am citit de la tine pari destul de bulversată şi cu cât înaintezi mai mult în vârstă cu atat mai mult ți se vor intensifica frustrările şi vei deveni şi mai închisă în tine şi greu de abordat, de unde for fugii mulți de tine.
Asta vrei, să fugă oamenii de tine?
P.S. o relație nu e marea cu sarea plus că eu cunosc genul de tip descris în întrebare şi nu pare deloc dar absolut deloc de tine (adică la modul de a forma un cuplu).
P.S.1 Protejați-vă.

| Pool77 a răspuns:

Da-i bice, pana la urma care e problema?
Daca te lasa, macar ti-ai pierdut virginitatea, sti cum e si aia e.
Poate nu te lasa si o sa aveti o relatie frumoasa.
Nu ai de unde sa stii.

Răspuns utilizator avertizat
| HazelEyes77 a răspuns:

Atata timp cat si tu iti doresti sa faci sex cu el atunci nu vad care ar fi problema sa n o faci. Uneori in viata trebuie sa ti asumi unele riscuri daca iti doresti sa obtii ceva. La tine e frica sa nu te lase dupa ce faceti sex. E decizia ta pana la urma.

| mgtow a răspuns:

Daca l-ai gasit pe tinder nu e om de relatie lunga. Va scapa de tine dupa o perioada scurta. Patesti ca mine tu vrei unu cu fizic si frumos sa stea pe termen lung si nu nimeresti in afara de curvalaul asta de pe tinder. La mine trageau fetele urate & daca imi placea una normala asa ca mine om de casa fara pretentii multe de la viata ba avea pe cineva sau era intr-o situatie naspa

| CristianaMaria explică (pentru Raven2018):

Asa e, sunt bulversata si da si ce a fost cu tipul de 28 s-a dus.nu mi-a mai scris deloc efectiv, fara motiv, fara nimic.a incetat sa imi scrie.nu stiu de ce patesc asa...si ce spuneai, ca tu cunosti genul de tip si nupare intersat? ca nu am inteles, cred ca ai uitat sa scrii cuvantul.pai si daca nu e o sa ma lase...as face sex, zau de nu dar imi este frica ca dupa ma trateaza ca o carpa si gata, dispare din peisaj

| CristianaMaria explică (pentru RAY):

Da stiu ce zici dar imi dau seama cat de cat si eu.adica asta e din ala super smecheras, efectiv vad pe el si pe comportamentul lui ca e sigur pe el si stie ce face, stie ca ma "are" cum ar veni.e genul de baiat care lucreaza si merge in diferite tari in excursii, mai pe scurt are o viata activa, plina.eu simt ca el nu tine cu adevarat la mine ci e smecher si tine cont de ceea ce i am spus despre baiatul de care m-am despartit pentru ca nu ma cauta si nu dadea un mesaj macar odata la 3 zile

| flixbuster a răspuns (pentru CristianaMaria):

E simplu, preiei tu controlul: ti-o tragi cu el, nu mai esti virgina, ii zici "multumesc pentru serviciul prestat" si ii dai papuciiwinking

Off-topic: cine naiba mai sta in camin la 24 de ani? Face master? Doctorat? E repetent?

P.S. Virginitatea nu e nici o virtute dar nici o boala sa scapi de ea.

| CristianaMaria explică (pentru flixbuster):

E la master si nu e din oras.stiu ca nu e dar am impresia ca din cauza asta nu pot avea relatie pentru ca nu fac...na nu stiu, am speranta tampa ca ramane cu mine dupa

| Raven2018 a răspuns (pentru CristianaMaria):

"ce a fost cu tipul de 28 s-a dus.nu mi-a mai scris deloc efectiv, fara motiv, fara nimic.a incetat sa imi scrie.nu stiu de ce patesc asa..."
*plânsete pe fundal*
Auzi, dar tu i-ai dat lui vreun semn de viață? Sau eşti genul de tipă care aşteaptă numai ea tot timpul să fie băgată-n seamă de către alții pentru validarea propriului tău orgoliu?
Nu aşa se creează legături...nu aşa.
În altă ordine de idei dacă tu ai încercat să reiei legătura cu el şi nu ți-a răsp. pozitiv atunci nu era interesat.Asta e altceva.

Nu am uitat să scriu cuv., am scris "nu este pentru tine" în sensul în care aveți interese opuse datorită faptului că aveți nevoi diferite.

Ca o cârpă... Expresia favorită a fetelor şi femeilor instabile emoțional... drame şi iar drame.
Deci dacă faceți sex şi doar atât înseamnă că eşti cârpă?
Răspunsul la întrebarea ta este da, cel mai probabil nu simte nimic pentru tine şi nici după nu va simți nimic (ce-i drept, nici nu pari genul de fată de care cineva s-ar grăbi să se îndrăgostească şi nu o spun cu răutate).

Cu tipul de 28 a fost aiurea si eu i-am acordat tot ce se putea.El lucra si era si anul 1 la master.I-am spus ca ne putem vedea si odata pe saptamana, ca il inteleg ca lucreaza.iesea, de 2-3 ori doar ca el cand vorbeam pe Facebook la orice scriam eu, indiferent ca era intrebare sau orice el nu stia decat sa trmita 2000 de pupici de m-a pus pe ganduri.Prea putin comunica prin vorbe.Am mers asa 2 saptamani, deja a doua saptamana imi scria super rar si totusi nu i-am zis pentru ca nu voiam sa impun.Eu il cautam...am ajuns in punctul in care nu mi-a mai scris trei zile la rand absolut nimic, cand mi-a scris era super fericit si trimitea pupici si i-am zis atunci ca putea macar un "Ce faci" sa imi scrie si tot ce a facut a fost sa trimita o fata trista dupa care alti multi pupici si gata.din ziua aia nu mi-a mai scris deloc. Avea o problema reala tipul si nu imi pot da seama care e, in fine.Eu recunosc ca sunt mai sensibila dar daca imi place de un tip sunt dispusa sa fac orice sa fie bine, nu sunt asa cum crezi tu ca devin nebuna si fac crize sau plang bla bla.Sunt super maleabila si inteleg orice.Esti dur in cuvinte, pana la urma nu ma cunosti si cu toate astea pare putin rautacios modul in care te exprimi.

Aşa este, sunt mai rece de fel.Dar simplul fapt că nu m-am rezumat (ăsta e al 3-lea comentariu) la un singur răspuns înseamnă ceva. Ține cont că eşti doar o străină pentru mine şi restul de pe-aici; fără față şi fără o voce.
Este critică, nu răutate - fă diferența (din nou/prea sensibiloasă).
Cât despre ăla că avea sau nu o problemă nu am de unde să ştiu dar te cam lua de proastă la ce ai descris tu acolo (unde ai dat peste el? pe sites de matrimoniale? pfff).

Deci, nu am dat pe nicăieri de înțeles că ai crize sau mă rog.
Nu e nevoie să plângi cu lacrimi să realizezi că ceva acolo...nu este în regulă."Instabil/ă emoțional" se traduce prin mai multe moduri, nu e neapărat egal cu "crize".

Şi dacă nu eşti deloc mulțumită de ce nu cauți tu un băiat mai pe placul tău? Ori nu eşti sigură ce vrei?

Eu iti multumesc mult pentru sfaturi si pentru ca iti iei din timpul tau sa imi scrii si da, e adevarat ce spui cam tot.asa sunt eu...sunt mai sensbilioasa dar crede-ma ca aici sunt asa.eu in fata baietilor ma controlez, am orgoliu, nu ma arat asa si fac pe indiferenta.eu doar aici ma pot exprima pentru ca nu ma stie nimeni. Daca vad ca un tip nu ma place, nu ma rog de el, il las, sunt super chill.si da sufar in interiorul meu pentru ca nu pot avea si eu o relatie normala.toata viata mea m-au placut tipi super linistiti, bleguti si care nu ma atrageau fizic deloc de fapt in niciun fel ca daca era sa ma atraga treceam si peste fizic iar toti dar toti tipii pe care i-am placut vreodata erau aruncati parca cu prastia de langa mine, nu stiu de ce pentru ca nu e ca si cand imi plac fotomodelele cum probabil iti imaginezi.in fine, eu caut, caut de mult timp dar trebuie sa vrea si el atunci cand il gasesc si nu se intampla.

Sunt foarte importante cercurile prin care te învârți.Ori dacă tu nu faci decât casă-facultate şi iar acasă îți dai seama că nu ai prea multe opțiuni disponibile.
Aş putea dezvolta dar nu te cunosc să ştiu dacă are rost.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cel mai probabil iti ia virginitatea, si fuge ca dupa jaf. Sunt idioti olimpici la asa ceva. Probabil sunt nuli la pat, langa una cu experienta.
Daca aia bleguți nu-ti sunt pe plac, multumeste-te cu un perforator instant.
Sa va protejati!batting eyelashes

| Emma30555 a răspuns:

Trebuie sa ai mai multa încredere în tine. Sa te simți tu valoroasa. Nu ai de unde sa știi ce va fi. Important este sa te atragă și dacă se întâmplă să dispară după, îți iei asta în calcul și încerci sa nu suferi. Toată lumea a avut dezamăgiri în dragoste mai mari sau mai mici. Depinde de omul cu care ești. Dacă este un băiat sufletist și are o profunzime nu se va purta urat. Ție cum ți se pare ca persoana?

| CristianaMaria explică (pentru Emma30555):

Smecheras,dominator,sigur pe el si versat.adica face ce ii spun eu ca nu faceau alti baieti cu care am fost ca sa ma tina acolo dar o face mecanic, sa ma prosteasca.eu asta simt.ma cauta dar nu simt eu ca tine la mine, nu stiu ce sa spun.de exemplu cand eram la el si punea muzica, nu ma lasa sa schimb melodia.2-3 ore cat stateam mergeau melodii de-a lui si cand am vrut si eu sa pun una nu a vrut.eu asa cred.singurul motiv pentru care vreau sa o fac cu el e pentru ca ma atrage mult si stiu ca nu voi putea fii cu unul ca el vreodata pentru ca la mine trag doar blegutii sau cei uratei, efectiv nu ma atrag nici ca persoana nici ca fizic.

| Emma30555 a răspuns (pentru CristianaMaria):

S ar putea sa dureze un pic sa nu fie doar odata cum ti e teama tie dar tot nu e bine. Posibil ca relatia sa dureze putin, efectiv el sa isi piarda atractia si interesul foarte repede daca nu tine la tine si o ia doar ca pe o provocare. Mai ales ca dupa ce va fi ceva intre voi, tu avand deja impresia asta o sa il cauti mai des si el se va plictisi repede. Dar ideea e sa te pui cumva la adapost si sa nu suferi pentru el orice ar fi. Daca el este un om calculat si urmareste doar acest lucru cum ai tu impresia deja mi se pare ca nu are rost. E un om nefericit daca vrea sa te faca sa suferi cu buna stiinta, din discutia cu tine insa cam asta pare, ca el nu vrea o relatie serioasa cu tine
Vei suferi din cauza acestui baiat chiar vrei asta? Nu stiu ce sfat sa iti dau. Avand in vedere ca scrii aici si ca ti e teama de toate astea eu cred ca nu o sa treci prea usor daca el isi pierde interesul. Tu ce vrei sa faci? Exemplul tau cu melodia nu mi se pare relevant. In fine, daca vrei sa mergi inainte ia ti in calcul si o despartire si asta e.

| sofisis a răspuns (pentru CristianaMaria):

Daca ai speranta tampa ca ramane cu tine dupa, mai bine te abtii.