Te duci la ea si ii spui : Ba curvo daca te mai atingi de iel iti dau un headshot cu apa din galeata omului de servici! Inteles?
Glumesc... Poti vorbi cu ea despre acest subiect ii spui ca iti place de acest baiat iar daca nu functioneaza poti sa vii cu atacuri : Cand ei rad si se simt bine le strici momentul venit din spate si spunand Ce mai faceti pretenasi ceva de genul. Sau pur si simplu incerci sa faci multe lucruri bune pentru baiat ajutand-ul astfel vei scapa de concurenta! Viata e dura si nu mereu primesti ce doresti asa ca ai grija!
Tu ai spus-o, lui ii place de colega ta deci nu ai nici un motiv sa te bagi intre ei.
Eu iti zic sa nu ii arati ca iti pasa, pentru ca lumea profita mult de slabiciunile tale. Nu stiu daca prietena asta, iti e una buna in care ai incredere, ai putea sa te duci la ea si sa ii spui frumos, ca te deranjeaza ca sta mereu si ca vorbeste cu el. Si ai putea si tu sa te dai pe langa ei cu o gluma ceva, nu stiu sa fi tu. Daca baiatul ala nu e in stare sa te observe, eu iti zis sa nu te mai consumi. Stiu cum e sa iti placa colegi de clasa, sunt foarte imaturi.
Da, dar inainte vb si cu mine acum nu mai prea vb cu mine