Tu căsătorită, el căsătorită. Nu era clar că amândoi voiați sex? Voiai sa rămâneți împreună? Ce s-ar fi putut alege de casniciile voastre? Acum și el e mare nesimțit. A vrut doar sa te adauge listei lui de femei cu care a facut sex. Și nu înțeleg, mai ales că ești femeie măritată, cu ceva experiență de viață, cum de nu l-ai putut "citi"?
În rest nu comentez, nu judec.
Foarte " loiali" amândoi.
Cred ca poți sa treci peste perioade grele și fără să îți înșeli soțul, ca dacă el ți ar fi făcut asta, mama ce scandal mai făceai atunci.
A vrut doar sex, tu ai vrut doar asta, ce așteptări aveai acum?
Sa îți transmită gânduri bune și sănătate, poate o mai faci și alta dată?
Și da este normal să te simți rușinata, mi-ar fi și rușine să dau ochii cu soțul, dacă as face asta.
Pune punct dacă nu te face fericita și nu simți atracție.
Cand ai facut sex cu el, nu te-ai gandit ca este casatorit si relatia voastra este trecatoare? Acum stai cu gandul la el si vezi-ti de familia ta.
Poate regreta și el și a hotărât să încheie lucrurile cât mai repede. Ce pretenții ai fi avut de la genul asta de aventura? Cu cât durează mai mult cu atat se complică lucrurile mai tare.
Ai vrut sex, ai primit sex.
Acum te-ai răzgândit? Mai vrei și altceva?
El, probabil, nu e în situația ta. Poate se înțelege bine cu soția și nu vrea chiar să-și riște relația. A vrut doar o aventură. Atâta tot.
A vrut doar sex și asta a obținut. PUNCT și de la capăt: omul NU este proiectat sa fie monogam!
Nu i-am dat mesaj din orgoliu și pentru ca mereu îmi dădea el mesaj primul.
Salut!
Boala secolului la barbati:sa dispară. Urăsc asta.
N-ai ce sa regreți. Ai avut parte de niște liniște când aveai nevoie.
Acum amantul a mers mai departe.Alta amantă sau se înțelege bine cu soția.
Ați stabilit sa rămâneți prieteni cu beneficii si sa va mai vedeti? Dacă nu, mergi și tu mai departe.
E enervant "ghosting"-ul și dureros pentru ca îți subminează stima de sine.
Focuseaza-te pe liniștea ta interioară.
Doar te-a folosit pentru sex, asa cum a si dat de inteles foarte bine inca de la inceput. Probabil intretine relatii sexuale si cu altele, nu esti singura. Mergi mai departe si lasa relatiile de acest fel, nu aduc niciun bine nimanui.