Nu e vorba de anturaj boss, ca nu vorbesc doar cu 4 oameni si pe restul ii ignor. Toti tipii din liceu, aia cu care ma intelegeam si aia cu care nu ma intelegeam aveau aceeasi mentalitate. Vrei sa intelegi, bine, nu, ignora intrebarea.
Stai,ai 20 de ani, ce mai cauți la liceu?
Sau dacă vorbeai la trecut, atunci la facultate/job, tot la fel sunt tipii şi acolo?
Da, sunt la facultate, vorbeam la trecut. Si da, inclusiv tipii de acolo sunt la fel. Toti vorbesc pe la facultate de relatii sexuala fara relatii, ca asa vor sa traiasca etc.
Mda,mi-e cam greu să cred.Toți de la liceu, toți de la facultate.....toți de pe planetă. Cred că ai interacționat şi tu cu câțiva de la tine din grupă şi generalizezi aiurea. Facultatea e mare, nu e ca la liceu de poți să te ştii cu toată lumea.
Am prieteni la facultate care au relații.Bine,sunt la facultăți mai serioase, nu ştiu la ce facultate eşti tu.
Ce nu aș vrea să găsesc și eu o persoană ca tine... Dar vezi, soarta? Când tu stai băgată cu ochii în cărți, eu sunt ocupat cu munca sau cu alte treburi. Poate ne-am observa din priviri pe stradă ( să zic asa, teoretic), dar nici unul dintre noi nu ar avea curaj sa zică ceva : timiditatea! Dacă ai observa ca te privesc, probabil tu ai zice de mine,"a dracu' curvar" și probabil m-ai cataloga exact cum îți cataloghezi foștii colegi de liceu și actualii de facultate. M-ai vedea un vânător de femei care caută doar să marcheze și apoi să se laude. Probabil eu as zice de tine ca ești ca fostele, disperata după bani și atenții.
Și uite asa se întâmplă sa treci pe lângă oameni care poate merita sa ii cunoști, se întâmplă sa te lovești de ei ( pe stradă, în autobuz ), dar nu avem curajul de a interacționa ( măcar un pic). Și stăm singuri căutând persoana potrivită care nu mai vine de niciunde.
Buna. Si eu am 21 si acum mi-am pierdut virginitatea și după asta tipul nu a mai vrut relație cu mine si m-a ignorat. Te sfătuiesc sa nu spui ca ești virgina daca nu esti intr-o relație deoarece te va minții că vrea relație și te va folosii si după se va putea lăuda ca a fu** o virgina.
Poate ai totuși un prieten bun cu care să ai măcar o relație tip fwb. Cel puțin nu vă veți dezamăgi niciunul și poți avea încredere că nu se va lăuda cu asta, ci vei fi deja ceva mai mult decât prietena cea mai bună de până atunci. Și poate... cine stie?
Ba da, băieți extraordinari există și în generația noastră, eu una cunosc destui. Și nu merită să dai acest dar al virginității cuiva care te vede doar ca pe un trofeu. I se cuvine doar acelui om care e gata să te iubească o viață și să te ia de soție. Adică unui bărbat adevărat, nu unor băieței speriați de responsabilități.
Nu generația este problema, cunoști doar anumiți oameni care sunt așa, dar exista o mulțime de băieți ok, care de obicei sunt ignorați, atunci ei se refugiază și nu mai sunt găsiți de fete ca tine spre exemplu.
Nu exista astfel de oameni, sau nu ai cautat tu unde trebuie? Eu cred ca a doua varianta e valabila. Poate ca baietii buni sunt rari, dar ei mai exista. Poate ca mi intii trebuie sa inveti unde si cum sa ii cauti ca sa dai de ei.
In primul rand felicitari! Este de apreciat faptul ca ai reusit pana la varsta aceasta! Cunosc persoane ca tine. sunt mai in varsta (pana in 30) sunteti de apreciat. eu zic sa mai astepti. mai intalnesti persoane. cu siguranta o sa dai de cineva care trebuie! Nu te arunca acum cu capul inainte doar datorinta "dorintei"
E aproape imposibil sa nu fi gasit un om serios, ca sa nu mai zic de faptul ca se poate sa fie cauza la tine. Doar nu stiu cum te comporti intr-o relatie, si daca il lasi pe tipul respectiv 1 an sa astepte dupa asta, clar ...
Buna,
Da... este oarecum dificila situatia. Daca nu ai gasit inca pe nimeni potrivit... nu dispera, o sa vina si persoana respectiva cu siguranta.
Si cum sa zici ca nu exista astfel de persoane? Pe bune? Adica da... majoritatea vor alte lucruri. Insa daca generalizezi asa mult, chiar si mica parte de persoane care sunt "de treaba", probabil de asta nu ai gasit inca. Te-ai gandit la asta?
Si revenind la partea cu sexul. Daca zici ca ce faceai pana acum este "apa de ploaie", nu te astepta ca din prima dupa ce o sa faci sex o sa te simti... wow. Asta tine de experienta ambilor parteneri, care doar in timp se dobandeste. Chiar si in cazul celor mentionat de tine, care vor doar sex, exista desigur sansa ca tot sa nu te simti bine dupa ce ai facut asta.
Si revenind iar la prima parte. Ce se intampla de nu gasesti pe nimeni? Ce activitati faci, ce anturaj ai, ce oportunitati ai. Cum este la lucru...
Prin toate acesta, ai incercat sa gasesti persoana respectiva? Sau chiar toate persoanele de acolo sunt la fel?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: