Pai eu zic ca ar trebui sa stati sa mai vorbiti desprea asta, sa ii spui ca daca te place si el cu adevarat trebuie sa trec peste tot ce s-a intamplat, de ex si tatal meu s-a luat de iubitul meu chiar din prima zi cand am decis s-a fim impreuna , deoarece era km tarziu cand m-am inors acasaa l-am gasit pe tata afara si m-a astepta iar cand l-a vazut s-a luat de el, a tipat la el, dar iubitul meu a putut sa treaca peste ce s-a intamplat deoarece tine la mine si si-acum suntem impreuna, relatia chiar s-a intarit in imp si acum incepem sa radem cand ne amintim de momentul acela. Sper sa te inteleaga si pe tine iubitul tau si sa uite ce i s-a intamplat. Te pupic dolche.Noroc :* :*
Eu cred ca unchiul tau s-a cam luat de el
nu ai de unde sa stii ce i-a zis eu fi spus ceva care l-a suparat
intreaba-l care a fost motivul pentru care s-a suparat
poate asa rezolvati problema
Mult succes!
Hmm poate nu vrea sa yty faca raw adica problema in familie
gen sau la speriat prea tare
Pai.se pare ca e si el afectat de toate astea, pentru ca el poate te iubeste si se simte prost din cauza ca fam ta nu e d akord ca el, cred ca ar fi bine sa vb ca parintii tai despre asta.si poate atunci vor fi de akord ca voi 2 sa fiti impreuna
Pai daca ii placi mult n-o sa asculte ce i-a zis tatal tau ci o sa faca ce considera el. Tu incearca poate sa vorbesti cu tatal sa nu se implice in prietenia voatra, iar lui daca iai explicat si nu intelege, nu stiu...lasa-l sa se mai gindeasca, dar daca te place atunci nare de gindit mult.
Tatii sunt asa mai severi cind e vorba de fiica, las' baiatul sa stie ca relatia ta cu el...nu-i de gluma. Incearca sa vb si cu tati si cu prietenul, incearca sa le explici ca vrei sa fii fericita si ai nevoie de sustinerea lor. Bafta