Da clar.depinde de mai multe... daca si luna viitoare iti mai vine inseamna ca nu esti sigur insarcinata.dar asta depinde de perioada in care ati facut'o
Cel mai bine e sa faci un test de sarcina, dar daca zici ca ti-a venit menstruatia normal... In orice caz ca sa fi sigura si sa nu te trezesti mai incolo cu probleme...Fa testul ala
Menstruatia este un lichid in care fatul se dezvolta in caz de sarcina, atunci cand nu esti insarcinata odata pe luna se elimina acel lichid... deci daca ti-a venit nu... nu esti
Stiu ca nu ii treaba de baieti si ma bag unde nu imi fierbe oala. Nu vreau sa te sperii dar am avut o prietena care a aflat ca este insarcinata dupa 4 luni timp in care menstruatia i-a venit normal...asa ca cel mai bine fa un test de sarcina. Doamne ajuta!
Trebuie sa faci un test, menstruatia poate sa-ti vina pana la 3-4 luni de cand ramai insarcinata. Nu te speria, dar e posibil si decat sa stai cu griji pana luna viitoare mai bine fa un test :* Ai grija de tine!
Insarcinata nu esti dar bolnava sigur esti.Din moment ce a ejaculat in interior si nu ai ramas sigur ai o problema la ovare.Ar trebui sa consulti un medic pentru asta, macar sa aflii ce ai.
Da intr-adevar poti fi insarcinata s daca ai cica manstruatie dar nu se numeste menstruatie ci scurgeri vaginale asta insemnand sarcina extrauterina e bine sa faci un test pentru siguranta ta sper ca te-am ajutat pup