| Eusuntd a întrebat:

Buna! Am facut sex cu iubitul meu, mai exact, a bagat-o de maxim 5-6 ori, dar nu a ejaculat in mine. Tinand cont de faptul ca a fost si fix ziua in care mi-a trecut menstruația, sunt sanse sa raman gravida? Ciclul meu e de 30 de zile, eram in a 7 a zi, asta însemnând ca pana la ovulatie mai am destul... Totusi sunt speriată, păreri? (Va rog, nu incepeti cu: "Folositi prezervative" si chestii de genul, stiu, de data asta n-am prea gandit-o)

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

E adevarat ca e greu sa o gandesti de multe ori, si exista momente cand sunteti prea infocati sa mai dati inapoi, teoretic sanse exista mereu, dar avand in vedere ca fost foarte scurt zic ca poti sta linistita, nu ramai, ce va recomand pe viitor avand in vedere lichidul pre ejaculator de care trebuie tinut cont deoarece contine spermatozoizi, daca tu esti foarte uda la momentul penetrarii sa aveti un servetel pregatit langa pat, si noi ca barbati ne "udam", si prietenul tau se poate sterge sa fie uscat fix inainte sa intre, dureaza 3 secunde cat de infocati ati fi, asa tii riscul la minim.

4 răspunsuri:
| Eusuntd explică (pentru MarianWLF):

Multumesc pentru raspuns si pentru sfat! Apreciez mult!

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata de tine nu este posibil sa fii gravida.

| dullcat a răspuns:

Buna.Citeste aici si te lamuresti :

,, Sexul fără protecție este riscant indiferent de situație și poate duce la apariția unei sarcini nedorite în orice moment al ciclului menstrual, chiar și în timpul sau imediat după perioada menstruației. Foarte important de reținut este faptul că nu există un moment „sigur" al lunii, în care să poți face sex neprotejat și să nu riști să rămâi însărcinată, dar există momente în timpul ciclului menstrual în care femeia este mai fertilă și atunci sunt cele mai mari șanse de sarcină.

Mai mult de atât, în cazul unui ciclu menstrual scurt sau neregulat, riscul apariției unei sarcini nedorite este mai mare. Astfel, dacă vrei să eviți să rămâi însărcinată imediat după menstruație, folosește o metodă contraceptivă sigură, fie că este vorba de contracepție locală, prezervativ sau pilulă. '' - https://contracept-m.ro/blog/sex-neprotejat-dupa-ciclu/

Daca stiai, foloseati prezervativ, deci e normal sa primiti si putina mustrare, fiindca altfel e posibil sa se repete pe viitor, sa nu mai ganditi bine din cauza hormonilor.De unde stiu? E plin aici de oameni, in special adolescenti care nu se invata deloc si tot repeta intrebarile pe acelasi subiect.Fii cu capul pe umeri fiindca nimeni altcineva n-o va face pentru tine.

| darrio2007 a răspuns:

Nu sunt șanse in perioada de care spui.