Calculeaza-ti perioada fertila, si ia pilula de urgenta daca erai fertila
sanse sunt pentru ca exista acel lichid care e posibil sa se fi scurs inainte
esti sigura ca nu si-a dat drumul in tine? daca stia ca are prezervativ de ce s-ar fi retras?
Si-a dat drumul afara. Pai mereu cand termina iese din mine chiar daca are prezervativ.
Mi-am calculat perioada fertila si asta s-a intamplat in perioada cu cel mai scazut procentaj de instalare a sarcinii.
Inseamna ca nu ramai insarcinata stai fara griji si de acum cand vrei sa mai faci sex cu prietenul tau folositi DUREX cel mai bun prezervativ nici nu se rupe
DUREX am folosit. inainte foloseam durex extra-safe dar acum am folosit unul albastru deschis... cred ca era mai subtire.
Nu, si daca tot esti ingrijorata fa un test de sarcina!
Foarte MICI, aproape inexistente, deoarece prezervativul este tratat/lubrefiat cu o substanţă spermicidă ( cu rolul de a distruge spermatozoizii )!
Deci, chiar dacă ar fi fost vorba de acel lichid preseminal ( foarte puţin cantitativ, o "picătură" ), eventualii spermatozoizi au fost distruşi!
Pe 2 trebuie sa-mi vina menstruatia, o sa astept pana atunci.
Asteapta sa iti vina menstruatia, daca nu vine la timp fa un test pentru linistea ta
daca vine la timp esti ok
Un test te va ajuta! daca nu prea te increzi in ele, de fapt ar trebui sa ai, sau le repeti de vreo 2-3 ori! Sau poti sa mergi la ginecolog! ai grija data viitoare!