| andreeutza95 a întrebat:

am facut sex cu prietenul meu pe 17 octombrie si ala cu coarne si'a bagat coada si prezervativul a sarit, dupa contact l'am gasit pe pat si el a ejaculat in mine. Dupa cam jumate de ora am luat postinor 2 si a 2-a pastila la 10 ore, dupa vreo 6 zile am avut niste scurgeri care m'au tinut 3 zile. poate fi ala ciclul menstrual? iar pe 5 mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ, dar l'am facut seara, si normal trebuia sa'mi vina ciclul pe 7-8 noiembrie.nu stiu ce sa cred, pot fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu esti insarcinata, asteapta urmatorul ciclu menstrual in functie de acele 3 zile,e ultimul tau ciclu,chiar daca a fost provocat.
Postinor-ul este o bomba hormonala,fara reteta de la medic nu ar trebui sa o iei si,printre alte neajunsuri, este si dereglarea ciclului menstrual.
Tot ce poti face este sa astepti acum, sau sa faci o vizita medicului ginecolog.
Curaj si rabdare!

3 răspunsuri:
| Matt24 a răspuns:

Mai fa teste... pilulele luate sunt anticonceptionale? daca da, nu cred sa fie probleme.in orice caz, mai fa un test sau chiar consulta un ginecolog

| nebunu_5532 a răspuns:

Parerea mea este ca nu si-a bagat nimeni coarnele. Doar prietenul tau putea sa isi scoata prezervativul intentionat. Ai grija!

| andreeutza95 explică (pentru nebunu_5532):

Nu e adevarat.deoarece el isi face mai multe griji decat mine.si totul s-a rezolvat! Mi'a venit cm astazi