| User4667 a întrebat:

Bună, am făcut sex neprotejat, acum aproape o lună, am făcut 3 teste și toate mi-au ieșit negative, dar, am scurgeri maro și sângerez, de la ce ar putea fi? Dau funda laughing

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| User4667 explică (pentru anonimaaa1206):

Am făcut primul test, în prima săptămână când mi-a întârziat, și cele două săptămâna trecută.
Ciclu nu pare să fie.

| Robert2526 a răspuns:

Cam la ce perioada vine menstruatia in general? Te cunosti cu probleme de sanatate? Urmezi tratamente pentru boli cronice?
Cand a fost ultima menstruatie si cand ai avut actul sexual la care faci referire?

| dullcat a răspuns (pentru anonimaaa1206):

Nu se face in prima zi deoarece poate iesi fals si dai banii degeaba, chiar daca toti se lauda ca vai, ai rezultate concrete inca din prima zi.Fiecare zice ce vrea pentru a vinde cat mai multe. Testul de sarcina se face la 10-14 zile de la intarzierea menstruatiei pentru a primi un rezultat concludent.

| User4667 explică (pentru Robert2526):

Nu am probleme, nu urmez, ultima menstruatie am avut o luna trecuta in data de 9, la începutul lui ianuarie a avut loc.

| User4667 explică (pentru dullcat):

Păi două făcusem săptămâna trecută, 3 săptămâni de la întârziere, tot negative mi au ieșit

| User4667 explică (pentru anonimaaa1206):

Am 20))

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa ai rana pe colul uterin, posibil chisturi ovariene, fibroame uterine, tumori samd.

In ce priveste riscul de sarcina, poti face un teste DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata.

Orice test facut inainte de 21 de zile dupa sex, va arata eronat si va fi test inutil.

| Robert2526 a răspuns (pentru User4667):

Scurgerile maro sunt tot sangerare sa stii. Sangerarile de care spui cum se manifesta? Cand au inceput?