| anamariailie a întrebat:

am fost cu un baiat inca din liceu pana in anul 2 de facultate cand am aflat ca m-a inselat(adica mai era cu inca o fata).eu nu stiam de ea si nici ea nu stia de mine.ne-am despartit.eu nu am vrut sa-i fac rau el a ramas in continuare cu ea vreo 6 luni, apoi s-au certat el m-a cautat l-am iertat si ne-am impacat.impacarea a durat numai 4 zile, apoi el s-a intors la ea.eu am suferit f mult pentru ca stiam ca-l iubesc mai mult decat orice...au trecut 2 ani.in astia 2 ani am mai vorbit cu el ca prieteni si nimic mai mult.acum vreo 3 luni s-a despartit de cealalta.mi-a spus lucrul asta si mi-a mai spus si ca mereu m-a iubit pe mine si ca o compara pe ea cu mine.nu m-am impacat cu el atunci, dar acum 2 saptamani am iesit la o bere cu el si ametita de alcool probabil si mai ales faptul ca imi era dor de el, l-am sarutat.si asa ne-am impacat.el mi-a zis ca mereu m-a iubit si mereu a fost vorba despre mine.si eu in astia 2 ani nu am putut sa fiu cu altcineva..mereu ma gandeam la el.inca il iubesc.dar nu stiu daca sa mai am incredere in el. acum este f schimbat si mai matur in gandire.si spune ca stie ce vrea si ca ma vrea pe mine toata viata.dar eu nu mai cred asa usor in vorbele lui.plus ca in viata mea a mai aparut un baiat super, care ma place si pe care il plac, dar pe primul il iubesc.si nu stiu ce sa fac.sa raman cu primul sau sa imi vad de viata mea mai departe si sa vad ce iese cu cel de-al doilea baiat? voi ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| coco1molly a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate. Tu stii ce e mai bine pentru tine. Daca o sa iti fie bine acum cu el, cum se comporta acum, ramai cu el, dar spune-i ca nu mai accepti sa faca greseli. Sa ia o hotarare, nu sa te abureasca iar. Vorbeste cu el. Succes

| xoxoBby a răspuns:

Un barbat care a inselat va mai insela odata. Dupa parerea mea ascultati inima, eu in locul tau nu i-as fi dat inca o sansa, pentru simplul motiv ca m-a TRADAT, dar fiecare simte si se gandeste altfel.Da, intr-adevar a trecut 2 ani,si tu simti ca-l mai iubesti pe primul,si din cauza asta l-ai iertat; este greu cand iubesti mai ales cand patesti asemenea lucru.N-as fi in locul tau, pentru ca este foarte greu sa decizi, dar eu in as ramane cu actualul. Daca simti ca in timp ce esti cu actualul, te mai gandesti la fostul' atunci n-are rost sa continue relatia pentru ca ar fi o relatie falsa. Sper ca te-am ajutat, si nu uita ASCULTA-TI INIMA!

| anamariailie explică (pentru xoxoBby):

Multumesc mult!