Cred ca ar fi mai bine sa-i zici de acum pentru ca n-o sa sufere la fel de mult ca dupa ce incearca sa te recucereasca.Trebuie sa-i explici ca tu nu mai poti fi cu el si ca nu are rost aceasta incercare a sa.Bafta:*
Nu neaparat . Poti astepta pana la sfarsitul avansurilor cand te va intreba daca tot e asa sigur ca o sa accepti =]. Si sa il dezamagesti in ultima secunda :]. Sa vada ca nu te cunoaste asa de bine pe cat crede el :-J.
Spune-i in fata, nu trage de timp si nu`ti alege cuvintele. Doar opreste`l si descarcate intr-un mod mai calm. succes
Parerea mea : e o prostie sa spui ca nu iti mai place acea persoana. adica ok. se mai intampla si d`astea. dar nu accepti sa fi cu o persoana doar de "dragul de a incerca chestii noi". ci doar daca, crezi ca va intelegeti bine si nu o sa ajungi in situatia de a va desparti.
Asta este parerea mea. Cui nu ii place sa se impuste XD.
Ati spun eu cum sa faci la mine mege de fiecare data. daca baiatul nu e din clasa de la tine da si tu un zvon pe la prietenii lui si la cei cu care se cun el ca ai deja un alt prieten si ca e din alta parte adica alt oras, sat etc. Cand o sa auda se va intrista dar ati zic eu ca o sa te lase in pace!
Buna! cand se da urmatoarea data la tine spune-i,, Scz, dar am terminat! Nu mai vreau sa fiu cu tine! NU te mai stradui DEGEABA!"
Buna! cand se da urmatoarea data la tine spune-i,, Scz, dar am terminat! Nu mai vreau sa fiu cu tine! NU te mai stradui degeaba!"