| Bgv a întrebat:

Bună! Am fost în ziua ovulației și eu atunci am o mică sângerare vaginală,am avut contact sexual protejat în acea zi și la penetrarea profundă simțeam durere și apoi partenerul meu a scos penisul cu sânge din vaginul meu, ce credeți că poate fi?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Înseamnă ca a ajuns cu penisul până în colul uterin aproape, și poate ai acolo o mică rană care a sângerat când a atins iubitul tău cu penisul. Ori are el penisul prea mare, ori tu ai vaginul prea îngust, luați-o mai ușor când faceți sex, să nu mai penetreze așa adânc dacă te doare, spune-i sa se oprească când te doare.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fi o rana pe colul uterin, carea sangereaza la sex.
Mergi la gineoclog si fa-ti investigatii medicale, ca nu-i de gluma cu ranile pe colul uterin, putand fi cancerigene daca nu sunt tratate la timp.
Sanatate multa!

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog. El este în masura să-ți spună care sunt cauzele durerilor și sangerarilor.

| Madaxo97 a răspuns:

Poate fi sânge de la ovulație dacă zici ca îți curge sânge mai mereu la ovulație. Depinde acum si ce cantitate de sânge era, dacă era mult, nu e normal, mergi la doctor

| Bgv explică (pentru Madaxo97):

Nu,la ovulație am doar o picătură și aia apare pe hârtie, aici a fost o cantitate mai mare, nu a durat mai multe zile, a fost doar atunci pe moment și înainte să îmi curgă am simțit durere, dar aceasta durere o simțeam doar când intra penisul adânc