Bun si de ce anume ai pus aceasta "poveste" pe TPU? Pune o intrebare nu ne intereseaza pe noi ce ti se intampla tie
Eu zic sa fi cu el, adica pare ca chiar te iubeste. E cu putin mai mare ca tine, se poarta frumos cu tine, e romantic, de ce nu ii acorzi o sansa? Sau iti pace de altcineva?
Nu imi place de altcineva doar sunt mai timida si nu prea stiu ce sa ii spun
Spune-i ca te-ai gandit mai bine si ai vrea sa fi cu el, o sa fie entuziasmat. Si eu sunt foarte timida, dar mie mult mai usor sa vorbesc virtual, adica pe mess, pe facebook. Sau doar trimite-i un mesaj ca te-ai gandit mai bine si vrei sa fi cu el.
Succes! Nu are ce sa se intample rau.
Pai, pot fi 2 variante , ori chiar te place, ori doar are vrajeala in el. Si dupa conteaza daca tu il placi, iar daca iti place si tie macar putin de el ar trebui sa incerci sa fii cu el, stii mai bine sa regreti ca ai incercat decat sa regreti ca nu ai incercat
oricum pentru inceput de sfatuiesc sa nu iti pui foarte multa incredere in el, mai intai cunoaste ce-l duce capu
. Sper ca ti-am fost de ajutor
multa bafta
Minciunele de copil. E posibil sa te placa, dar pana la iubire...Asa e cand vorbeste gura singura.