Amice nu am citit tot dar sa stii ca fata e sireata. Vrea sa te manipuleze si sa te joace pe degete.Scapa de ea
Te iubeşte. După ce ai spus tu, eu asta cred. Ai fost c-am nesimţit că ai lăsato să se roage de tine şi după i-ai spus un simplu ˝ Nu ˝. Nu cred că ştii cum se simte o fată după ce se roagă de un băiat să o ierte şi el zice ˝ Nu ˝. Se simte penibil şi ruşinată în acelaşi timp. Eu cred că ar trebui să laşi orgoliul tău mare şi să îţi ceri scuze. Tu nu ai de unde să ştii de ce te-a refuza. Poate îi era frică de o relaţie cu tine sau o nouă relaţie.
Nu merită să renunţi la fata asta, e clar că te iuneşte şi cred că şi tu faci la fel. Sper ca până la urmă să iei decizia corectă şi credemă că o vei lua pe cea bună.
Sper că te-am ajutat şi că nu te-a plictisit răspunsul meu.
Succes!
Bineinteles ca nu ma plictisit raspunsul tau. exact asta vroiam.o parere dar una argumentata.multumescdar m-am simtit al naibii de bine cand se ruga de mine
Ceva normal că te-ai simţit bine! Că sigur nu te-ai simţit prost . Mă bucur că te-a ajutat.
Pe mine m-a dat peste cap faza care mi-a zis-o adica "nu mai putem sa fim ca inainte dar vreau sa fim prieteni"...si asta mi-a zis-o dupa ce i-am zis prima data "nu"
Mda. Ea sa simţit prost pentru că tu ai refuzato. Şi nu uita ˝ Uneori spunem lucruri ce le regretăm ˝ poate ea a spus asta pentru că a durut-o răspunsul tău. Ce ţi sa întâmplat ţie am păţito şi eu, şi prima mea reacţie a fost ˝ Nu o să mai fim ca înainte ˝ eu după ce am zis aceste cuvinte unui ˝ prieten ˝ am regretat. Eram nervoasă de răspunsul lui. Poate aşa e şi ea. Poate că regretă ce a zis.