Daca e "totul sau nimic" vrea o aventura, mai ales la varsta asta. Daca avea sentimente pentru tine, te-ar fi vrajit ca sa te cucereasca, nu iti baga textul asta in fata.
Nu pot sa cred ca iti poti inchipui ca si-ar putea sa doreasca sa te ia doar la cate o plimbare prin parc avand sub brat un volum de versuri de Ion Minulescu. Am inteles ca esti fara prejudecati si n-ar fi varsta o problema dar ma intreb si te intreb, daca nici aventura nu te sperie. Nu ai ce risca prin a accepta o intalnire depinde doar cum va fi continuarea.
Am specificat, i-am spus că nu sunt genul ala de fata. Am postat aici doar pentru că sunt confuză și am vrut câteva opinii din partea voastră, n-am postat să mă critici s-au să iți bați joc.dar las-o așa. Mersi de intenție.
Imi pare rau daca ai considerat raspunsul meu sarcastic sau ca are tendinta de bataie de joc. Am specificat clar ca se pare ca esti o persoana lipsita de prejudecati in privinta varstei si pe baza acestui considerent ai fi de acord si ai accepta chiar si o aventura asta am inteles eu ca ai intelege tu prin a risca.
Partial ai dreptate, numai ca doreste mai multe aventuri cu tine, nu numai una. Tu ai dreptul sa-l refuzi sau nu, sau sa alegi numarul de aventuri.
Alta penala, ea 18 si el 30. Iar el un ratat care inca cauta aventura! Nici macar nu si-o poate gasi cu femei de varsta lui...
Decat sa risti mai bine cauti pe cineva mai apropiat de varsta ta si de aici cred ca poate sa iasa o relatie frumoasa.
linarkfts întreabă: