Daca e "totul sau nimic" vrea o aventura, mai ales la varsta asta. Daca avea sentimente pentru tine, te-ar fi vrajit ca sa te cucereasca, nu iti baga textul asta in fata.
Decat sa risti mai bine cauti pe cineva mai apropiat de varsta ta si de aici cred ca poate sa iasa o relatie frumoasa.
Nu pot sa cred ca iti poti inchipui ca si-ar putea sa doreasca sa te ia doar la cate o plimbare prin parc avand sub brat un volum de versuri de Ion Minulescu. Am inteles ca esti fara prejudecati si n-ar fi varsta o problema dar ma intreb si te intreb, daca nici aventura nu te sperie. Nu ai ce risca prin a accepta o intalnire depinde doar cum va fi continuarea.
Am specificat, i-am spus că nu sunt genul ala de fata. Am postat aici doar pentru că sunt confuză și am vrut câteva opinii din partea voastră, n-am postat să mă critici s-au să iți bați joc.dar las-o așa. Mersi de intenție.
Alta penala, ea 18 si el 30. Iar el un ratat care inca cauta aventura! Nici macar nu si-o poate gasi cu femei de varsta lui...
Imi pare rau daca ai considerat raspunsul meu sarcastic sau ca are tendinta de bataie de joc. Am specificat clar ca se pare ca esti o persoana lipsita de prejudecati in privinta varstei si pe baza acestui considerent ai fi de acord si ai accepta chiar si o aventura asta am inteles eu ca ai intelege tu prin a risca.
Partial ai dreptate, numai ca doreste mai multe aventuri cu tine, nu numai una. Tu ai dreptul sa-l refuzi sau nu, sau sa alegi numarul de aventuri.
linarkfts întreabă: