| MikiRozy a întrebat:

Bună,am și eu o întrebare, dar vă rog fără comentarii aiurea, făra miștouri. Cunosc un tip, eu am avut o relație în alt oraș și vreo 3luni nu ne-am vazut. Știu sigur că mă place din primul moment de când ne-am văzut,la fel și eu.dar nu am putut fii împreună pentru că ba el era într-o relație,ba eu. Acum de ceva timp amândoi suntem singuri. el îmi spune că mă place tare mult, dar eu am impresia că el vrea doar o aventură, și i-am spus că nu-s genul ala de fată mă rog, el a zis că dacă vreau să fim împreună trebuie să-i ofer totul. Voi ce credeți? Vrea doar o aventură?! Mulțumesc că v-ați pierdut 2-3minute și mi-ați citit povestea. big grin

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Daca e "totul sau nimic" vrea o aventura, mai ales la varsta asta. Daca avea sentimente pentru tine, te-ar fi vrajit ca sa te cucereasca, nu iti baga textul asta in fata.

7 răspunsuri:
| JokerDeaD a răspuns:

Decat sa risti mai bine cauti pe cineva mai apropiat de varsta ta si de aici cred ca poate sa iasa o relatie frumoasa.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu pot sa cred ca iti poti inchipui ca si-ar putea sa doreasca sa te ia doar la cate o plimbare prin parc avand sub brat un volum de versuri de Ion Minulescu. Am inteles ca esti fara prejudecati si n-ar fi varsta o problema dar ma intreb si te intreb, daca nici aventura nu te sperie. Nu ai ce risca prin a accepta o intalnire depinde doar cum va fi continuarea.

| MikiRozy explică (pentru corbulalbrosu):

Am specificat, i-am spus că nu sunt genul ala de fata. Am postat aici doar pentru că sunt confuză și am vrut câteva opinii din partea voastră, n-am postat să mă critici s-au să iți bați joc.dar las-o așa. Mersi de intenție.

| Lawliet14 a răspuns:

Alta penala, ea 18 si el 30. Iar el un ratat care inca cauta aventura! Nici macar nu si-o poate gasi cu femei de varsta lui...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MikiRozy):

Imi pare rau daca ai considerat raspunsul meu sarcastic sau ca are tendinta de bataie de joc. Am specificat clar ca se pare ca esti o persoana lipsita de prejudecati in privinta varstei si pe baza acestui considerent ai fi de acord si ai accepta chiar si o aventura asta am inteles eu ca ai intelege tu prin a risca.

| neutrino a răspuns:

Partial ai dreptate, numai ca doreste mai multe aventuri cu tine, nu numai una. Tu ai dreptul sa-l refuzi sau nu, sau sa alegi numarul de aventuri.

| Claudia1397 a răspuns:

Sa-i oferi totul? din prima zi sau a doua? laughing)
timpul le rezolva pe toatewinking