| Greier a întrebat:

am iesit cu un tip 3 luni, imi placea destul de mult de el, dupa trei luni imi spune ca si-a gasit o iubita, credeam ca voi fi eu aceea fata, dar m-am inselat. Si acum mai vorbescu cu el, si culmea o vorbeste pe ea de rau la mine. Mi a zis ca ii era mai bine cand era singur, ca tipa nu este deloc feminina. L-am intrebat de ce nu te desparti si mi -a zis ca exista sentimente... Voi ce credeti, ca lui ii place de mine de imi spune toate astea, sau ma considera o prietena bune cu toate ca el stie ca mie imi place de el si amandoi suntem pe aceeasi lungime de unde, adica ne intelegem foarte bine, vorbim destul de mult, pe mess cand vrem sa ne luam la revedere mereu mai ramane cate ceva de zis si nu putem incheia discutia, vorbim foarte multe ore pe mess, iar acum de cand are "iubita" nu ne-am mai intalnit. cryingcryingcrying Ast pareri, nu am o experienta atat de mare incat sa stiu ce ar trebui sa fac si nu sunt o pustoaica. Ast sfaturi, pareri happy Multumesc. big grin
Ps: Mereu imi vorbea despre ceea ce face, despre familia lui, despre tot ce ii place. Va rog sa imi spuneti.

Răspuns Câştigător
| anononon a răspuns:

Barbatii nu sunt atat de greu de inteles.trebuie doar sa stii sa le ghicesti miscarile. exista posibilitatea sa doreasca sa te faca geloasa. poate regreta faptul ca te-a lasat pentru alta si acum face apropouri.mai asteapta, si cand gasesti momentul potrivit intreaba-l de ce nu o lasa pe tipa aia, iar daca iti zice iar de sentimente, ii spui ca mai important decat sentimentele, este caracterul omului.din cauza unor sentimente poate ramane langa o pesroana nepotrivita.

6 răspunsuri:
| anononon a răspuns:

Daca nu ti-ar fi zis ca exista sentimente(probabil ca s-a referit la tipa aia)totul ar fi fost roz si perfect.ar fi fost clar ca te place si ca vrea sa fie cu tine.in cazul asta, eu cred ca trebuie sa incetezi sa mai speri, pentru ca atunci cand te astepti mai putin se poate intampla ceva frumos.te considera decat o prietena foarte buna si atat.cu siguranta s-a gandit la tine foarte mult, incercand sa isi dea seama cum te-ai comporta intr-o relatie. poate ca i-a fost insa greu sa mearga mai departe, daca tu zici ca asa buni prieteni erati.ii este frica sa strice o prietenie de care are nevoie.of.ai rabdare. daca tii la el, nu ii da drumul.doar incearca sa te obsnuiesti cu ideea ca el are prietena. pana la urma asta inseamna iubirea:sa iubesti pe cineva orice s-ar intampla.impaca-te cu asta si formeaza un zid intre el si restul creierului tau.macar incearca

| Greier explică (pentru anononon):

Ideea este ca el inca ma cauta, si imi spune ce nu ii place la tipa respectiva happy si eu nu il inteleg de ce mai sta cu ea daca nu o considera feminina si o vorbeste de rau la mine cryingcryingcrying Ma gandesc ca poate vrea sa ma face geloasa... Eu oricum m-am linistit in privinta lui, dar mai mult e ideea aia ca ai fost 3 luni cu mine si ai ales pe alta happy asta ma enerveaza... Cred ca nu voi intelege niciodata barbatii cryingcryingcrying

| CedreaBIS a răspuns (pentru Greier):

Greier sigh prin asta trec eu numai ca sunt baiat si ea e fata. am vorbit ca un ratat 6 luni si in 2 saptamani un "prieten" mi-a luat-o. ce sa mai fac 3 zile am plans incontinuu nu ai ce sa faci decat sa lasi timpu sa treaca.

Cica timpu rezolva toate dar parca de abia mai trece si numai schimba nimic asta e trebuie sa uiti totu si eu incerc dar nu prea pot! Partea mea nasoala e ca suntem prietenei buni. si ala macar nu ii stie tot numele ce sa faci oh go on

| Greier explică (pentru CedreaBIS):

Off, sunt atat de trista... cryingcryingcrying e nasol atunci cand crezi ca incepi sa ai un iubit si de fapt alta ti l ia. cryingcryingcrying Tu daca esti baiat, explica mi si mie te rog modalitatea de gandire a baietilor. De ce imi spune mie tot ce face cu ea, si sa nu ii place stiind ca mie imi place de el?

Eu cu ea am vorbit 5 luni in iunie face 6. suntem cei mai buni prieteni cand am facut cunostinta cu ea eram in vacanta de pasti aia "scoala altfel" si na' dar e nasol dupa 6 luni in 2 saptamani sa ti-o fure e foarte nasol. spun asta din pct meu de vedere. eu de vineri [ deja 1 saptamana ] sunt ca un ratat.totul in jurul meu vad numai scarba ura, numai vreau sa vad nimic pe nimeni e foarte nasol pentru da-mi id tau pe privat sa vb mai multe!

| anononon a răspuns (pentru Greier):

Barbatii nu sunt atat de greu de inteles.trebuie doar sa stii sa le ghicesti miscarile. exista posibilitatea sa doreasca sa te faca geloasa. poate regreta faptul ca te-a lasat pentru alta si acum face apropouri.mai asteapta, si cand gasesti momentul potrivit intreaba-l de ce nu o lasa pe tipa aia, iar daca iti zice iar de sentimente, ii spui ca mai important decat sentimentele, este caracterul omului.din cauza unor sentimente poate ramane langa o pesroana nepotrivita.