Barbatii nu sunt atat de greu de inteles.trebuie doar sa stii sa le ghicesti miscarile. exista posibilitatea sa doreasca sa te faca geloasa. poate regreta faptul ca te-a lasat pentru alta si acum face apropouri.mai asteapta, si cand gasesti momentul potrivit intreaba-l de ce nu o lasa pe tipa aia, iar daca iti zice iar de sentimente, ii spui ca mai important decat sentimentele, este caracterul omului.din cauza unor sentimente poate ramane langa o pesroana nepotrivita.
Daca nu ti-ar fi zis ca exista sentimente(probabil ca s-a referit la tipa aia)totul ar fi fost roz si perfect.ar fi fost clar ca te place si ca vrea sa fie cu tine.in cazul asta, eu cred ca trebuie sa incetezi sa mai speri, pentru ca atunci cand te astepti mai putin se poate intampla ceva frumos.te considera decat o prietena foarte buna si atat.cu siguranta s-a gandit la tine foarte mult, incercand sa isi dea seama cum te-ai comporta intr-o relatie. poate ca i-a fost insa greu sa mearga mai departe, daca tu zici ca asa buni prieteni erati.ii este frica sa strice o prietenie de care are nevoie.of.ai rabdare. daca tii la el, nu ii da drumul.doar incearca sa te obsnuiesti cu ideea ca el are prietena. pana la urma asta inseamna iubirea:sa iubesti pe cineva orice s-ar intampla.impaca-te cu asta si formeaza un zid intre el si restul creierului tau.macar incearca
Ideea este ca el inca ma cauta, si imi spune ce nu ii place la tipa respectiva si eu nu il inteleg de ce mai sta cu ea daca nu o considera feminina si o vorbeste de rau la mine Ma gandesc ca poate vrea sa ma face geloasa... Eu oricum m-am linistit in privinta lui, dar mai mult e ideea aia ca ai fost 3 luni cu mine si ai ales pe alta asta ma enerveaza... Cred ca nu voi intelege niciodata barbatii
Eu cu ea am vorbit 5 luni in iunie face 6. suntem cei mai buni prieteni cand am facut cunostinta cu ea eram in vacanta de pasti aia "scoala altfel" si na' dar e nasol dupa 6 luni in 2 saptamani sa ti-o fure e foarte nasol. spun asta din pct meu de vedere. eu de vineri [ deja 1 saptamana ] sunt ca un ratat.totul in jurul meu vad numai scarba ura, numai vreau sa vad nimic pe nimeni e foarte nasol pentru da-mi id tau pe privat sa vb mai multe!