Stai stai stai. m-ai pierdut de la faza cu "domn profesor, imi stergeti si mie punctele si el imediat a zis da si ea l-a luat in brate si el zambea s-a dus profu sa adica vatalogul si i le-a sters de fata cu ea si dupa ea iar la l-a luat in brate si el iar zambea dar nu o respingea deloc". deci sa inteleg ca s-au imbratisat in fata tuturor? si mai e faza cu : "el vine pe la spatele ei cica sa ii ia tigara din mana si o pune capra si a venit numai la ea". a pus-o capra in fata voastra sau ce?!
La cum povesteşti, parcă eşti geloasă pe 'iubita lu profu'.Fă o filmare cu mobilul, o trimiţi la poliţie şi la insp şcolar şi ai rezolvat problema.
Nu sunt geloasa dar nu inteleg de ce profu se poarta asa cu ea...
Eu cred ca tu ai probleme mai mari decat colega ta, dupa parerea mea ai probleme psihologice, ai pus intrebarea asta de cel putin 8 ori, ce vrei sa afli? cum sa ti-o traga si tie profu'?
Ok atunci ai un profesor tare dubios. si de ce iti pasa asa mult? e problema lor :/
Lasă-i în dragostea lor că nu se va termina bine dacă se află. Şi nu mai fuma, nu îţi face bine la ten/dinţi/plămâni.
Daca nu vii cu numele si CNP-ul atat pentru prof cat si pentru colega nu te mai credem.
Nu poti sa repeti intrebarea asta atat de obsesiv aici.
... eu am impresia ca si tu il placi pe respectivul profesor si esti geloasa. Altfel nu imi explic de ce ai pus aceasta intrebare de atatea ori!