Asta trebuie sa discuți cu ginecologul tău. Noi nu avem de unde sa știm și dacă începem sa ghicim nu iese bine
Da,secretiile acelea sunt normale dupa utilizarea de ovule contraceptive, nu este nimic ciudat.
Intarzierea menstruatiei nu este insa normala, trebuie sa stii ca ovulele respective sunt una dintre cele mai proaste alegeri legate de contraceptie, rata de esec fiind extrem de mare. Cate zile de intarziere ai? Stii datele ultimelor 5 menstruatii?
Intre Timp s-a rezolvat problema cu menstruatia. La mine este neregulata si calculasem greșit doar, desi am avut toate simptomele premenstruale. Pe oricine am întrebat despre ovule (cu vârste de la 20 pana la 50+) nu am auzit sa aibă probleme cu ele în sensul sa fi avut vreun eșec atata timp cât erau folosite corect.
Eu am intalnit destule cazuri de probleme legate de acele ovule..in plus esre si una dintre metodele cele mai nesanatoase.
Ma bucur ca este totul ok, ai grija de tine!
Secretiile sunt modul natural al vaginului de a se curata si de a restabili PH-ul normal.
Menstruatia poate intarzia si datorita dietei pe care ai tinut-o.
De ce nu folosesti prezervativ? Nu are efecte secundare si nu iti afecteaza sanatatea in nici un fel.
Belingot întreabă: