| creezzzzty a întrebat:

Buna, am inceput sa ies cu o fata de o saptamana, ceva de genul. Ne-am cunoscut pe Instagram si am inceput sa iesim. Bine, frumos, am iesit cu bicicletele, am mers cu masina la padure, la film si altele. Ideea e ca ea s-a despartit de fostul ei acum 3-4 saptamani, cam asa. Totusi, ma cauta pe Instagram si, cand nu iesim, vorbim, dar nu pare sa existe acea "tensiune" din partea ei si mie mi se pare ciudat sa iau initiativa, mai ales ca nu vreau sa fiu bulangiu sa o presez. Ea chiar vrea sa iesim (ori ca n-are cu cine, ori ca e interesata, nu stiu), ne simtim misto cand iesim, radem, vorbim, e caterinca rau, dar nu stiu ce sa zic despre asta. Ea a fost cea care s-a despartit de fostul ei si da... Nu i-am zis niciodata ca vreau sa iesim la date, adica na, am iesit ca a venit totul natural, dar n-am mentionat ideea de date si cred ca ea m-a luat deja drept un prieten. Oare sa o raresc cu ea sau sa mai astept ceva timp si dupa sa vad daca e interesata de alti tipi intre timp? (ca mi-a mai povestit de date-urile ei/viata amoroasa si chestii, alt red flag, dupa parerea mea) sau cum sa procedez?

11 răspunsuri:
| creezzzzty explică:

Tin sa mentionez ca iesim de o saptamana si nici n-as vrea sa ii zic ca o iubesc doar dupa o saptamana, wtf, doar ca fata mi-e simpatica, cel putin momentan, intrebarea e daca are rost sa-mi fac sperante la ceva serios cu ea pe viitor sau m-a luat drept prieten si de acolo n-o sa mai ies niciodata?

| Together a răspuns:

Poate asteapta de la tine sa porti relatia spre una intima. Ai incercat sa pui mana pe ea?

Cu cat stai mai mult intr-o relatie platonica, cu atat iti scad sansele sa ajungi intr-o relatie sexuala. Daca nu-ti renteaza sa o tii doar de amica trebuie sa incepi sa ii arati ca vrei si intimitate, in punctul ala daca te respinge poti trece mai departe.

Nu are rost sa te astepti la exclusivitate din prima, s-ar putea si ea sa aiba mai multe optiuni sau sa se mai vada cu fostul.

| Together a răspuns (pentru creezzzzty):

O saptamana nu e prea mult, iti dai seama dupa cum raspunde la semnale ca vrei intimitate, cand o atingi, o tragi aproape, o privesti intr-un anumit mod...

Sa-i zici ca o iubesti dupa o saptamana cand ea nu e convinsa nici daca te place e o metoda sigura sa o indepartezi. Sunt multi pasi de parcurs pana acolo, si in general cad in seama ta ca barbat sa ii initiezi.

| DARLINGx a răspuns:

Așteaptă să vezi dacă ea simte ceva față de tine, încearcă să o atingi. scoate-o la întâlniri romantice. la o cină romantică. Fă-i cadouri buchet de flori. Inel. Lănțișor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu vreau sa fiu bulangiu. Dacă nu vrei, nu ești.
Oare sa o raresc cu ea sau sa mai astept ceva timp si dupa sa vad daca e interesata de alti tipi intre timp? Da, asta dacă vrei să o pierzi, de bulangiu ce nu vrei să fii.

| creezzzzty explică (pentru sadrian46):

Bulangiu de ce? Ca nu vreau sa fiu prostul care se implica si isi da silinta si dupa sa mi-o f*ta altul, pe romaneste? Chiar inteleg faptul ca s-a despartit recent de fostul ei si d-aia nici nu pun presiune pe ea la modul sa creada ca-s alt disperat care vrea s-o combine si care n-o intelege si nu ii respecta intimitatea, totusi, daca aud ca gagica iese la date-uri cu alti tipi intre timp, e clar ca nu merita sa raman si e doar pierdere de timp.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru creezzzzty):

Da, ai perfectă dreptate, așa să faci. Și o să ai rezultatul dorit.

| RAY a răspuns (pentru creezzzzty):

Si tu esti in calduri si vrei sa ti o tragi in 7 zile gratis

| creezzzzty explică (pentru RAY):

Da, cu maica-ta.

| RAY a răspuns (pentru creezzzzty):

Se vede ce caracter infect ai

| Goete a răspuns:

Date, red flag, complici lucrurile prea mult.
Raspunsul trebuie sa il vezi in ochii ei, in gesturile ei, in felul cum se comporta. Dar daca tu crezi ca nu e date, e red flag (nu stiu de ce vorbesti engleza, cand chineza e la moda), te comporti asa cu ea si o convingi sa fie asa.
Nu iti face probleme, va gasi altul