In acest caz iubitul tau ar trebui sa-ti largeasca vaginul incetul cu incetul folosind degetele. Durerea poate fi provocata de grosimea mai mare a penisului partenerului dar si de rigiditatea muschilor vaginali care trebuie masati indelung pentru a deveni mai flexibili, mai lacsi.Sunt convins ca esti una dintre acele fete care nu s-au masturbat din diferite motive, iar acum suporti consecintele acelei hotarari absolut anacronice si gresite. Fetelor care cititi acest raspuns LUATI AMINTE de cele scrise mai-nainte.
El nu trebuie sa se enerveze, e ceva nou pentru tine si e normal sa ai dureri, depinde de fiecare fata cat de mari sunt. Esti sigura ca e baiatul potrivit? Atitudinea lui e penibila. Daca ar fi avut rabdare si ar fi fost tandru si grijuliu, ar fi reusit din prima. E vina lui, nu a ta, stai linistita. El stie asta si de aceea spuna ca tu esti incordata si nu stai relaxata. Nicio fata nu o sa fie relaxata 100% cand face dragoste pentru prima data, e imposibil, orice ar fi si oricare ar fi atmosfera emotiile tot exista, pentru ca e ceva nou, necunoscut.
Te sfatuiesc sa vorbesti cu el si sa ii spui ceva despre atitudinea lui, mi se pare de-a dreptul las din partea lui sa te faca pe tine sa te simti vinovata pentru ca el nu e in stare sa duca treaba pana la capat. Sa stii sigur, nu e vina ta, iti spun acest lucru pentru ca stiu cum trebuie sa se comporte un baiat in astfel de situatii.
Forma pe care am folosit-o eu e un regionalism Apropo, dacă vorbim de corectitudine, "câți" se scrie cu â!
Sa ii spui sincer si clar ca te doare sa vezi ca el nu are rabdare suficienta cu tine si ca din acest motiv devii incordata, pentru ca ti-e teama ca daca nu reusiti sa faceti dragoste pana la capat o sa se enerveze iar si ca ai nevoie sa te simti protejata si iubita ca sa te poti destinde. Nu mai incerca sa te culci cu el pana nu o sa ai aceasta siguranta. Meriti o 'prima oara' superba, la fel ca orice fata. Meriti sa te simti iubita si apreciata pentru ceea ce oferi, meriti sa se comporte cu tine ca si cu un inger pentru ca e important sa te simti in largul tau, sa te simti cea mai importanta, iar daca el nu poate sa te faca sa te simti asa, nu este cel ales.
Ti-ai gresit partenerul. Prietenul tau nu este capabil de asa ceva si nu stie nici meserie!
Sa insiste mai mult la sex oral pana te scapa de orice fel de inhibitii. altfel puteti sa turnati lubrifianti cu galeata!
Sincer...,daca se enerveaza nu prea vad iubire din partea lui...adika ar trebui sa te inteleaga si sa fie foarte atent! ...ai grija sa fie sentimentul reciproc de dragoste!
Are dreptate ce spune prietenul tau. Esti prea crispata, incordata si cu teama ca te dezvirgineaza.
Poate ca problema o reprezinta atitudinea lui. Daca se enerveaza, e normal sa nu te poti relaxa. E ceva nou pentru tine, bineinteles ca n-ai cum sa-ti blochezi emotiile. Mai bine si-ar cauta o fata care sa-l satisfaca asa cum vrea el, iar tu un baiat rabdator.
Treaba e cati ani ai, pentru ca si de asta depinde, depinde si ce marime are prietenl tau, iubitul meu care mi-a luat virginitatea l-a avut destu de gros dupa cum cred eu, totuși lasa-l sa nu sa se enrveze e vina lui nu a ta, de exemplu la noi tot nu sa primit din prima, a încercat sa largeasca calea cu degetele si dupa asta nu a fost atît de dureros (am încercat a-doua oara aceiași noapte în care a incercat si prima data) în orice caz te sfatui dupa ce ansfarsi de dizvirgineaza sa se repete actu sexual mai des ca sa te deprinzi, noi asa am facut.
beausingurlamasamea întreabă: