| Nathalie18 a întrebat:

Am intalnit un baiat si am inceput sa tin foarte mult la el, simt ceva mai mult decat asta, il plac si as face orice pentru el. De cand l.am cunoscut am renuntat sa mai pierd noptiile prin cluburi de dragul lui, el nu mi.a interzis niciodata nimic. Nu m.am culcat cu el, sunt virgina inca si am 20 de ani, nu ca nu am vrut, as face-o pentru el pentru ca asta simt, pana acum nu mi-am mai dorit sa o fac cu cineva. A fost cel care m-a facut sa-mi doresc. Noi iesim vorbim dar mai rar, si cand ne vedem ne atingem, ne sarutam dar cam atat! Ultima oara cand s-a intamplat asta, a vrut sa i fac oral si eu am refuzat, in conditiile in care nu avea prezervativ si in conditiile in care m-a tratat ca pe o curva, gen sugemi-o ca eu ma dezbrac..nu ma intelegeti gresit, nu mi se pare ceva scarbos, pana la urma e ceva absolut normal intr-o relatie, dar nu am facut-o pentru nu am o relatie cu el, eu imi doresc foarte mult sa fim impreuna, dar nu pot sa imi dau seama ce vrea el. Credeti ca faza cu oralul a fost un test sau chiar respectivul nu da doi bani pe mine? Si pe ceea ce sunt dispusa sa ii ofer. Mentionez ca nu am avut motive sa ma plang de felul in care se
Comporta cu mine, mereu s-a comportat frumos si m-a facut sa cred ca e domn, dar m-a dezamagit la final. Pana la urma pentru voi, baietii, chiar asa mare satisfactie e sa va faca careva oral? el s-a simtit jignit cred eu ca l-am refuzat, dar nu asta a fost intentia mea, dar stiti ca sunt atatea fete care se lauda ca is virgine, dar o fac in alte moduri, anal, oral etc, eu chiar sunt din punct de vedere fizic, moral nu, ca am si eu o varsta, el ar fi trebuit sa ma inteleaga si sa ma sprijine, dar el e asa mai dintr-o bucata, nu prea stie cum e cu fetele...nu pot sa imi dau seama daca tine la mine si ce a fost cu faza aia, e introvertit, nu o sa imi zica daca intreb. Inca ceva, s-a si enervat ca nu s-a intamplat. Oare de ce? Ca pana la urma nu poti sa obligi pe nimeni sa faca ceva impotriva vointei lui.

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Te-a facut sa te simti ca o curva? hmm, asta nu e ok deloc

| RAY a răspuns:

Ce sa spun ca tine asa sunt toate virginele de 20 de ani

| SG1995 a răspuns:

Deci cred ca dupa cum s-a exprimat tipul in ati cere relatii sexual te vede ca ultima panarama, serios acum daca te iubea nu iti cerea sa-i faci oral in acel mod... desi nu pot sa zic ca o prostioara e faza cu prezervativul, daca tipul e curat nu ai nevoie de el pentru oral, totusi ai facut bine ca l-ai refuzat asa si-a aratat caracterul si poate chiar scopul, stii de ce sa te feresti pe viitor.

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Auzi crezi ca un tip indragostit i-ar cere iubitei sale in acel mod sa intretina relatii sexuale?

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Crezi ca povestea e reala, normal ca nu cred

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Posibil ca e reala.

| Nathalie18 explică (pentru SG1995):

Este reala, asa s-a intamplat, sunt socata si eu, pentru ca tin mult la el

| SG1995 a răspuns (pentru Nathalie18):

Nu fapt ca ti-a cerut sa-i faci oral e rau, ci modul agresiv in care a facut-o.