| Marapopmara a întrebat:

Bună! Am intrat într-o problemă foarte mare. aveam un coleg la lucru cu care vorbeam tot, ne înțelegeam foarte bine dar el a ajuns disperat după mine. M-a atins în zonele intime și de atunci m-a tot șantajat ca o să îi spună iubitului meu sau ca se omoara. Am ajuns sa îl implor sa mă lese în pace dar nu reușesc sa îl îndepărtez. Am vorbit cu șefii mei sa lucrez în alt oraș ca să scap de el dar tot nu reușesc. Mereu mă sună și îl găsesc în fața casei. Mereu îmi spune ca să facem sex odată și apoi mă lasă în pace dar nu vreau și apoi începe șantajul din nou. Am încercat să mă sinucid dar el tot continua cu asta. Am nevoie de ajutor

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Spune-i ca daca nu te lasa in pace o sa-i faci plangere penala pentru hartuire. De asemenea spune parintilor si iubitului, poti sa-l reclami si angajatorului.
P.S. Chiar sa te sinucizi pentru un tampit?

| ania a răspuns:

Spune-i că vei merge la politie pentru hartuire sexuală și dacă mai continua chiar du-te la politie.

| MarianWLF a răspuns:

Acesta este alt cont facut la misto de acelasi troll cu imaginatie bogata si aceleasi scenarii sexuale rupte de realitate.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Chiar ai.
Mergi la psiholog, dar nu mai înainte să ceri un ordin de restricție. În plus, iubitul tău trebuie să afle despre el, de la tine. Așa nu vei mai putea fi nici șantajată.

| Marapopmara explică (pentru mihai69):

Și ce fac dacă pierd toată relația cu iubitul meu? pentru ca el are dovezi, poate a filmat, nu știu ce are și ce nu. Eu în schimb nu am nici o dovadă ca mă șantajează

| mihai69 a răspuns (pentru Marapopmara):

Sinceritatea învinge întotdeauna.
Iar dacă iubitul tău nu te crede, înseamnă că nu te iubește cu adevărat și atunci nu pierzi nimic.

| Aditu94 a răspuns:

Buna, in ce priveste situatia ta sunt doua solutii : 1. Vorbesti cu sotul tau si gasiti o cale amiabila si 2. Mergi la politie. Si depui plangere pentru agresiune sexuala, agresiune verbala, ultraj, hartuire si buling. Dupa ce depui declaratia la politie, acestia conform legii vor lua masuri in privinta individului, dar daca nu se linisteste, continui sa mergi la politie si sa depui declaratii si plangeri impotriva lui. ori isi va lua amenda dupa amenda ori i se intocmeste dosar penal si va raspunde conform legii in vigoare. Succes si sper ca am fost de ajutor.

| Cavaler001 a răspuns:

In primul rand ai fi o persoana slabă daca te gândești la sinucidere din cauza unui tip cu probleme.
Vorbește.i frumos și serios, fara implorări.că vei depune plângere la poliție.
O parte din vina o ai și tu, fara supărare, dar poate nu știi că nu poate exista prietenie (in care sa vb tot) între un barbat și o femeie drăguță. Nu poți vb orice cu un bărbat că poate interpreta cum a făcut și colegul tau.
Fii optimista că totul revine la normal daca îl ignori.

| AntonIacobescu619 a răspuns:

✔️

| atotraspunzatorul a răspuns:

Spune-i că vei merge la politie pentru hartuire sexuală și dacă mai continua chiar du-te la politie.