Spune-i ca daca nu te lasa in pace o sa-i faci plangere penala pentru hartuire. De asemenea spune parintilor si iubitului, poti sa-l reclami si angajatorului.
P.S. Chiar sa te sinucizi pentru un tampit?
Chiar ai.
Mergi la psiholog, dar nu mai înainte să ceri un ordin de restricție. În plus, iubitul tău trebuie să afle despre el, de la tine. Așa nu vei mai putea fi nici șantajată.
Și ce fac dacă pierd toată relația cu iubitul meu? pentru ca el are dovezi, poate a filmat, nu știu ce are și ce nu. Eu în schimb nu am nici o dovadă ca mă șantajează
Buna, in ce priveste situatia ta sunt doua solutii : 1. Vorbesti cu sotul tau si gasiti o cale amiabila si 2. Mergi la politie. Si depui plangere pentru agresiune sexuala, agresiune verbala, ultraj, hartuire si buling. Dupa ce depui declaratia la politie, acestia conform legii vor lua masuri in privinta individului, dar daca nu se linisteste, continui sa mergi la politie si sa depui declaratii si plangeri impotriva lui. ori isi va lua amenda dupa amenda ori i se intocmeste dosar penal si va raspunde conform legii in vigoare. Succes si sper ca am fost de ajutor.
Acesta este alt cont facut la misto de acelasi troll cu imaginatie bogata si aceleasi scenarii sexuale rupte de realitate.
Sinceritatea învinge întotdeauna.
Iar dacă iubitul tău nu te crede, înseamnă că nu te iubește cu adevărat și atunci nu pierzi nimic.
Spune-i că vei merge la politie pentru hartuire sexuală și dacă mai continua chiar du-te la politie.
Spune-i că vei merge la politie pentru hartuire sexuală și dacă mai continua chiar du-te la politie.
In primul rand ai fi o persoana slabă daca te gândești la sinucidere din cauza unui tip cu probleme.
Vorbește.i frumos și serios, fara implorări.că vei depune plângere la poliție.
O parte din vina o ai și tu, fara supărare, dar poate nu știi că nu poate exista prietenie (in care sa vb tot) între un barbat și o femeie drăguță. Nu poți vb orice cu un bărbat că poate interpreta cum a făcut și colegul tau.
Fii optimista că totul revine la normal daca îl ignori.
Belingot întreabă: