eu nu am luat rigividon niciodata dar cred ca sunt 28 de pastile nu 21 cat este normal ''pastila rosie'' cred ca te-ai referit la una din cele 7 pe care le iei in saptamana de pauza... nu stiu dar ar fi mai bine sa faci un test de sarcina sau sa te prezinti la medic pentru ca pastilutele astea nu sunt prea de incredere. ti le-a recomandat medicul sau le-ai luat de capul tau? te intreb pentru ca nu e bine sa luam asa dupa ce ne spune o prietena... ceau te-am pupat succes
Prezinta-te la medic cred ca e cel mai bine asa poate nu e nimic grav, dar asaar fi mai bine si spune-i sa iti reteteze unele pentru organismul tau nu e bine sa luam asa de capul nostru ..de ex : cumnata mea a luat regevidon cateva luni iar apoi a facut o infectie oribila acolo jos a fost pe punctul de a ramane sterila nici nu se stie daca mai poate face copii...succes si mergi la medic sa speram ca esti bine si nu e nimic grav
Woooou! tu vorbesti serios? cam cati ani ai? pentru ca daca nu ai 18 nu poti face fara semnatura parintilor. ce nas da eu sa fiu in locul tau daca esti majora prezinta-te la o policlinica privata si e usor doar ca ai sa regreti foarte mult mai tarziu iti spun din propria experienta. o sa iti para grav de rau daca cauti pe internet avorturi pe viu ce vei vedea acolo te va face sa renunti la ideea aceasta. aaaa si puneti sterilet daca avortezi este cea mai sigura metoda. succes si astept rasp
Am 18..deja am facut pasul acesta..nu m-am ascuns de parinti(mama).mi-am facut pe viu cum ar venii..am avut niste dureri ingrozitoare si inca mai am cate putin...acum astept sa treaca luna sa ma duc la control..problema e ca chiar daca nu l-as fii dat eu afara oricum incepusem sa sangerez si sa pierd sarcina. asta e viata.dar oricum nu o sa mai fac asa ceva in viata mea!
imi pare nespus de rau... si eu am avut un avort din acelasi motiv ca nu puteam sa duc sarcina la capat... da asta e viata. important e sa te ierti tu pe tine insati si sa eviti cat se poate de mult sa nu mai trebuiasca sa faci inca o data asta..succes si numai bine.iar durerile o sa mai ai dar e ceva normal
Da si o sa ai dureri mult mai ingrozitoare cand iti va veni menstruatia ele se pot ameliora cu analgezice care nu contin acetil salicilic (aspirina) de exp cele mai bune sunt ibuprofen. le iei din farmacie si nu iti trebuie reteta. dar sti eu iti recomand sa nu astepti sa treaca luna pentru a merge la control fa bine si mergi la 2 saptamani asa eviti orice chesti care pot aparea in decursul luni. pup si numai bine
liliana77any întreabă: