anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am luat un test de sarcină barza ultrasensibil și nu am citit în magazin ca este pentru detectarea sarcinilor efectuate în vitro. Eu deja am 12 zile de întârziere dar sunt sigură ca nu avea cum să se întâmple să rămân însărcinată doar ca voiam să fiu 100% sigură. Am făcut de dimineață testul iar acesta a ieșit negativ. Să îmi fac probleme având în vedere ca pe test scria ca este pentru sarcinile in vitro?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Nu conteaza cum ai ajuns la sarcina, o data instalata tot sarcina este.

Testele alea sunt super sensibile, pot detecta o sarcina si la 2-3 zile dupa conceptie. Nu stiu ce specificatii are al tau dar daca ai ciclul regulat si a intarziat 12 zile probabil nu esti insarcinata. Mai fa un test saptamana viitoare si daca si ala iese negativ aia e.

5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O sarcina e o sarcina!
Testul se face la 21 de zile dupa ultimul contact neprotejat.

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Doar fa un alt test de la alta firma :sure check e unul bun. Daca îți iese alt rezultat, du-te la ginecolog

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu 10-14 zile?

"Totusi, pentru rezultate sigure, fa testul de sarcina la macar o saptamana dupa data intarzierii ciclului menstrual sau dupa 10-14 zile de la ultimul contact sexual neprotejat."

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Dupa 3 saptamani (21 de zile) de la copulatie devine detectabil hormonul HGh.

| Juliapasavento a răspuns (pentru RoCkKiD):

Păi azi am mai făcut unul și pe prospect scrie ca este " doar pentru diagnosticare în vitro. Nu este pentru uz intern". Eu l am cumpărat de la farmacie și mi l-au recomandat doamnele de acolo este de la hyllan și este tip stilou. Eu nu mai înțeleg dacă se referă pentru sarcinile efectuate în vitro sau doar este un termen pe care îl folosesc ei.