| Nusunteu1234 a întrebat:

Buna,am mai postat o intrebare de genul dar cred ca a fost stearsa, este pentru prietena mea nu pentru mine si nu stim ce sa facem...ea a facut sex anal si si-a dat drumul in ea iar ei ii este frica sa nu fi curs pe langa si sa intre in vagin, menstruatia trebuie sa-i vina intr-o saptamana si i s-a umflat sanii dar nu sunt durerosi, e posibil sa fie gravida? Inca odata nu e pentru mine

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

In niciu un caz.
Asta daca penetrarea a avut loc doar in anus. Doar prin scuregerea pe vagin nu inseamna ca a si patruns. Sa astepte linistita sa ii vina menstruatia.

8 răspunsuri:
| ZappyTv69 a răspuns:

Bună!
Sperma trebuie să ajungă în interiorul vaginului. Dacă curge pe lângă, nu e nicio problemă! Să aștepte linistita să îi am visat e menstruațiahappy

Răspuns utilizator avertizat
| Nusunteu1234 explică (pentru Violleta2022):

Scuza ma pe mine draga doamna sau domnisoara ce esti tu,ar trebui sa te informezi tu, am pus cu tot acordul ei deoarece nu i merge sa si faca cont, dar ce sa faci fiecare cu ce l doare, ar trebui si tu sa ti traiesti viata si sa nu te mai intereseze de ce am pus si toata asta, traieste ti viata cat o mai ailaughing) te pup

Tupeu? Scuza ti ma atunci, faceti parte cumva din generatia aia comunista? A stai iar n am bun simt ma abtin ca adevarul doarecrying(Poate te gandesti daca ai creier ca poate n am mama sau poate nu stii tu ce e ala bun simt ca sa spui de mine ca nu l amhee heeAm mai zis odata si o mai repet am pus cu acordul ei si pentru ca ea m-a rugat dar daca vrei tu sa stii exact n ai ce face.Vezi ti incontinuare de nepotii/copii tai si lasa ma pe mine asa tupeista cum sunt, te pup inca odata?

Atunci pupa ma tu altundevahee hee