Te intreb cat se poate de serios din ce motiv nu ai fugit prima data la un cabinet ginecologic pentru a discuta cu medicul ginecolog? Sunt absolut convins ca ti-ar fi explicat ca in situatia ta aproape 100% garantat NU se putea forma o sarcina si in nici un caz NU este indicat sa se foloseasca acea pastila nenorocita. Acum este tardiva orice discutie insa ceea ce trebuie sa stii neaparat ca te-ai comportat absolut IRESPONSABIL si din acest motiv vei merita toate efectele adverse cate vor apare in urmatoarele luni. Pastila a fost folosita absolut INUTIL fiindca in nici un caz nu NU se putea forma o sarcina in conditiile prezentate in aceasta intrebare deci hormonii din pastila NU au asupra a ce sa actioneze. Posibilitatea de sarcina ar fi fost 0 (ZERO) atat fara cat si acum dupa folosirea ei fara nici un rost. Sanatate ca vei avea nevoie de asa ceva!
Ba da, pentru ca oralul e in gura si analul in cur ...nu are treaba cu vaginul
Nu exista nicio sansa sa fi ramas insarcinata! Cititi si invatati cum sa puneti un prezervativ! Mai mult ca sigur nu a fost folosit corect!
Nici nu cred ca erai in perioada fertila, asa ca, pasila de a doua zi ai luat-o degeaba!
Lichidul care ti s-a scurs este propria secretie vaginala!
Practic nu exista. Ca sa fii sigura fa nu test de sarcina dupa doua saptamani. Informeaza-te inainte ca sa stii cum sa il folosesti corect.
Daca actul sexual a avut loc la 3-4 zile de la terminarea menstruatiei nu este posibila o sarcina. Deci, pastla de a doua zi ai luat-o degeaba.
Cu toate ca nu e pastila aia e una nesanatoasa(adica iti da hormonii peste cap, deci luna viitoare sunt sanse sa-ti intarzie) mai bine ca ai luat pastila de a doua zi, eu am ramas insarcinata chiar a doua zi dupa terminarea menstruatiei. Data viitoare aveti grija, pastila de a doua zi nu se ia mai mult de doua ori pe an