| anonimataanamaria a întrebat:

Buna am nevoi de un sfat iubesc un baiat care nu stiu daca ma place sau nu eu i-am spus ca il plac trimitandui o scrisoare el a rupto dupa ce a citit-o pentru ca mai erau si prieteni lui si nu a vrut sa o citeasca am trecut peste am lasat de la mine am continuat sa incerc sa il uit dar dragostea mea pentru el e prea mare nu-i pot rezista toti imi spun ca nu e pentru mine ca eu merit pe cineva care sa ma respecte si sa ma iubeasca la fel de mult totusi eu am trecut peste toate barfele si am continuat sa lupt pentru cel care simt ceva nemaisimtit el pare sa ma placa dar are doua prietene in clasa care se lingusesc si se alinta pe langa el la un moment dat ne-am inteles perfect dar au intervenit fetele astea acum nu stiu ce sa fac el e mai smecher dar la interior daca il cunosti e un om minunat nu stiu ce sa fac ca sa il seduc ce pot face va rog sa imi spuneti cat de repede puteti

Răspuns Câştigător
| loveisbad a răspuns:

Hmmm...Scuze dar si eu zic la fel indiferent de cine era langa el atunci nu trebuia sa rupa scrisoarea de la tine. Oricum daca zici ca te intelegeai bine cu el si au intervenit alea doua dandu-se pe langa el, fa exact acelasi lucru. Daca lui ii place sa stea cu cele doua fete intra si tu in joc.Fa exact cum fac si ele.Dar nici sa fii fitoasa.O sa vezi poate o sa inceapa sa te placa si alea o sa ramana cu buza umflata.Si daca il iubesti atat de mult continua cu ce ti-am propus tot vei reusikissFundita?puppy dog eyes.

2 răspunsuri:
| Enki a răspuns:

Spune-i direct ce simti pentru el.

| anonimataanamaria explică (pentru loveisbad):

Ai dreptate dar uneori ma tem cand ii vorbesc dar voi incerca mersi