Tu ai mama, tata, prieteni, frati, colegi, etc? Lasa tot ce a fost deoparte si bucura-te alaturi de cei apropiati. Ocupa-ti timpul cu diverse lucruri si fereste-te de orice ti-ar putea aminti: muzica, locuri...
Iubire adolescentina . Scumpa, linisteste-te. 1 --> este o prostie sa te impaci cu el l; faci o mare greseala! El nu se va schimba, va face la fel, tu vei suferi, vei pune in continuare suflet, te vei lasa ranita, si urmatoarea despartire va si si mai dureroasa. Am inteles, ai avut sentimente puternice pentru el, a fost singurul baiat cu care ai simtit ce ai simtit si ti-ai dorit sa fie acum altfel si sa dureze mai mult. Dar viata ta nu se sfarseste aici. Trebuie sa treci peste, sa lasi raul in spate, sa te eliberezi de lucrurile care nu-ti sunt de folos ( amintiri, durerea exagerata, ganduri naive s. a. m. d. ). Nu te uita inapoi pentru ca timpul trece si-ti vei aminti de aceasta faza din viata ta si-ti vei spune "ce naiva am fost, si ce greseala era sa fac in continuare". Vor mai fi alti baieti, fie ca-ti vine sa crezi sau nu. Dragostea nu ne paraseste, poate ca doar se ascunde uneori. Dar asteptarea face intotdeauna sa merite. Asa ca, fii tare acum, ridica-te, mergi cu capul sus si sa observe lumea din jurul tau zambetul care se ascunde dupa chipul tau trist.
Toate trec.
Eu cred ca te iubeste dar e genul de baiat care poate nu e pentru tine poate nu te merita profita de bunatatea ta!
Dca il iubesti si el vrea sa va inpakati ar trebui sai mai dai o sansa...