| 137181 a întrebat:

Am nevoie de ajutor..chestia asa ma nelinisteste teribil! Faza e ca atunci cand eram mai mica (acum un an)am incercat sa ma "dezvirginez" cu un marker.Recent mi-am facut un iubit si i-am spus ca sunt virgina, deoarece de atunci, mereu cand bag degetul curge sange..Mai sunt virgina? Pur si simpu cand ma gandesc imi vine sa lesin..nu pot vorbi cu cineva despre asta.

Răspuns Câştigător
| Anonim2136493 a răspuns:

Bună! Am trecut și eu prin ceva asemanator, dar cu un tub de lipici laughing Ce îți pot spune sigur este ca himenul nu este rupt in totalitate, poate doar fisurat pe undeva (poți vedea unde este fisurat și cât de mult și singura, cu ajutorul unei oglinzi). In seara in care m-am dezvirginat cu logodnicul meu a curs mult sânge și himenul a fost spart in totalitate. Actul sexual a fost tot dureros la început, dar cred ca ar fi durut și mai mult dăca nu mi-as fi introdus nimic in vagin înainte, deci sa nu ai regrete cu privire la ce ai făcut, te va ajuta.

Așa ca linisteste-te, EȘTI VIRGINĂ. Știu ca este un subiect stânjenitor, și eu m-am simțit stânjenită sa răspund, dar am vrut sa stii adevarul și sa te liniștești. Pupici!

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

V I R G I N I T A T E A fetelor este perceputa foarte diferit, astfel ca in anumite culturi/comunitati aceasta notiune reprezinta o stare care trebuie sa existe obligatoriu pana in momentul in care fata se marita, pe cand in alte culturi cu idei mai libertine, virginitatea si-a pierdut practice orice valoare spiritual-moral-etica. Insa foarte multa lume chiar si in prezent face o confuzie regretabila fiindca considera procesul DEFLORARII ''pasaricii'' ca fiind un proces identic/similar cu DEZVIRGINAREA femeii. Multi NU reusesc sa inteleaga/sa conceapa faptul ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune care este IMATERIALA, INTANGIBILA si INVIZIBILA si in fapt este localizata in MINTEA fetei/femeii deci in niciun caz, nu este situata la nivelul VAGINULUI ''pasaricii''. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real, fizic sau material si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat ori accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara fetei in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta faptului daca fata mai este sau nu VIRGINA. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat si intretine primul act sexual dar acest lucru este stiut/cunoscut de cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea sau ruperea himenului din greseala, sau in mod accidental prin masturbare sau orice alt mod se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum este din nefericire considerata de multa lume in mod cu totul eronat. Este unanim acceptata opinia portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca procesul de AUTO dezvirginarea. Multa sanatate!

| 137181 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc????

| AlexCristi97 a răspuns:

Nu este regula sa iti curga sange cand te dezvirginezi si prin definitie dezvirginarea este realizarea primului contact sexual cu persoana de sex opus. Ce ai incercat tu este masturbare, puteai sa o faci si cu un dildo, virgina tot ramanea neavand contact sexual cu barbati.

| 137181 explică (pentru Anonim2136493):

Multumesc foarte mult????