O iubesc mult, și ea cred că la fel
Doar că nu am putut să ne arătăm lucrul ăsta neavând ceva în comun, ne cunoaștem doar de 2 luni,iar când a adus în discuție faptul că nu avem nimic în comun,nu prea avem despre ce să discutăm, m-a făcut să cred că mai bine încheiem totul.Dar după, mi-am dat seama ce vreau cu adevarăt, si am realizat că nu trebuie neaparat să avem ceva in comun ca sa fim intr-o relatie, nu-i așa?
Pai o iubești și tu crezi ca și ea te iubește.
E cel mai important lucru pe care îl aveți în comun.
Ii spui asa: fata dragă sunt înnebunit după tine, nu pot sa ma culc, nu pot sa ma mănânc, nu pot sa fac nimic, doar ma gândesc la tine.
Spune-i lucrul ăsta la o plimbare de seara undeva în oraș; s-a făcut cald și locuri de plimbare sunt nenumărate. Du-te cu o floare, ceva de genul trandafir roșu, sa nu-și mai facă griji ca nu ești hotărât. Părerea mea că ești timid și nu știi cum să te impui. Dacă erai fiul meu te urecheam părintește, îți dădeam niște bani de buzunar și te trimiteam obligat să te întâlnești cu fata.
La cum scrii ca o iubești, s-ar putea sa fie marea ta iubire; alta ca ea sa numai găsești în viață.
Sper ca peste o săptămână să te întorci cu mesaj ca ești în relație cu fata.
Fii mai hotărât și impune-te. E vremea să fii/devii bărbat.
George aici vine partea interesanta.
Stim amândoi că ne placem, am incercat o relatie timp de 2 luni.Acum o zi când am iesit a pus problema asta ca nu avem nimic in comun si ar trebui sa ne oprim,iar eu neavand argumente in momentul acela am zis ca are dreptate si am incheiat relatia.Dar acum imi dau seama că a fost prea putin timo in care sa ne cunoastem, si ca fac o greseala.
Scuze dar nici eu nu m-am exprimat corect, intrebarea pe scurt era dacă să ma duc inapoi la ea, să ii spun că a fost o greseală ca am incheiat relatia, ea in momentul acesta stiind ca totul s-a terminat intre noi.Regret că am zis să incheiem relatia, dar este bine deoarece m-a făcut să vad toate aceste lucruri pe care nu le puteam vedea inainte, si cu ajutorul lor zic eu că daca mai incercam o data s-ar putea sa mearga mai bine... sper
George apreciez enorm că ți-ai luat din timpul tău pentru a mă ajuta, m-am hotărât și știu ce am de făcut! Voi reveni cu un mesaj!
Respect maxim și succes în tot ce îți propui! Mulțumesc mult!
Buna.Doua luni e suficient timp, din punctul meu de vedere, astfel incat sa vorbiti si sa aflati ce aveti in comun si ce nu. Daca nu exista interes la inceput si nu adorati sa vorbiti cu orele ci totul e sec, inseamna ca de fapt nu e nicio iubire, e doar un atasament foarte puternic.Iar mai incolo cu siguranta nu va exista interes.Stiu ca nu asta e raspunsul pe care doreesti sa il auzi, dar eu cred ca trebuie si o opinie mai la rece.