anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor, prietenul meu cu care sunt impreuna de mai bine de un an vrea sa imi incep viata sexuala cu el...Nu stiu cum sa va explic, este prea insistent.Cand suntem singuri intr-o incapere ma imbratiseaza, imi pune mainile pe fund chiar si pe sani...Nu cred ca este baiatul potrivit dar nu stiu cum sa ii explic asta.HEEEELP

Răspuns Câştigător
| Zeref a răspuns:

Pai el a stat un an dupa tine si nu a-ti facut nimic? Jeeeeessus.Ai 11 ani? Daca ai te inteleg.La el nu te gandesti? De multe ori el fuge la alta pentru ca hormonii gandesc pentru el. Daca esti virgina un an cred ca este de ajuns pentru a-ti da seama daca, cu el ai vrea sa o faci prima data.Il inteleg de ce insista, acum te intreb:Cat ai de gand sa te mai joci cu rabdarea lui? In situatia asta multe fete gresesc si pe urma bocesc si zic ca baietii sunt porci si vor doar sex.Sex-ul este o chestie misto si placuta intre 2 persoane.Atat timp cat este controlat si protejat. Daca nu vrei sa rupi virginitatea este alegerea ta, dar, gandeste-te ca si el are o limita oricat de mult te iubeste.Cateodata se demonstreaza ca cel de langa nu este potrivit pentru asa ceva si omul se retrage. Faci cum vrei decizia iti apartine.
SucceS!

16 răspunsuri:
| stelyii a răspuns:

Spune-i simplu :NU VREAU, incearca in alta parte! sa nu faci ceva ce nu iti doresti!

| Love4Music a răspuns:

Pai spune-i, daca esti de un an cu el sigur intelege.

Răspuns utilizator avertizat
| xRòşco a răspuns (pentru Zeref):

Mda...nu am 11 ani am 15 oricum iti multumesc pentru raspuns...sa stii ca m-a ajuta.Chiar nu m-am gandit la unele lucruri si la rabdarea luihee hee

| honeycat a răspuns (pentru Zeref):

Ce vârsta ai?

| Zeref a răspuns (pentru xRòşco):

Sa-ti fie RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEElaughing. Oricum ii tii THE BALLS la cutielaughing

| Zeref a răspuns (pentru honeycat):

27 acusi.tu?

Eu am mult mai putin ca tine, dar fără supărare, ştiu ca nu am dreptul sa vb, dacă nu am practicat, dar nu e putin cam târziu? Oricum când o sa simţi ca trebuie atunci o sa o faci

Tarziu? Iti spun eu cum este normal.Atunci cand te casatoresti e bine sa te dizvirginezi.Eu asa-s de parere.dar nah lumea face ce vrea cu copul lor.Tot respectul pentru o fata care se abtine si nu se ia dupa gura lumii.Dar in situatia cand esti implicata intr-o relatie...se schimba treaba.Te iubeste ala, dar ar vrea si altceva.Ramane la atitudinea ta.Nu? Si chiar din cauza sex-ului cam 70% din relatii se despart(Inclus si inselatu). REstu sunt probleme si facturilaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este asa de insistent si vede ca tu n u doresti insemna ca nu urmareste decat un singur lucru de la tine, sex, asta denota ca nu te merita asa ca trebuie sa pui piciorul in prag si sa-i spui, Ba asta, pasi pe covoras! eu nu sunt de-alea de oacazie

| sandra2012 a răspuns:

Simplu termina cu el si gata. Sa nu ai impresia ca va astepta pana vei gasi tu baiatul potrivit.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

1 an sa te astepte si sa nu primeasca nimic?straight face
Rabdare de fier pe saracu` baiat. Oricum daca tu nu vei vrea, exista mereu pitzipoancele care vor vrea.
Deci se vede clar ca tu iesi in pierdere si el in castig.Gandeste-te si tu la el, nu doar la tine.1 an mi se pare indeajuns de mult sa-ti demonstreze ca tine la tine, tu cat mai vrei sa il faci sa astepte? Iti zic ca daca nu faci ceva mai rapid, te va insela fara drept de apel.

| Ensem a răspuns:

Cati ani ai? thinking

Daca ai 15 ani e devreme, dar dacă ai 27, cum am înţeles eu, este problema ta, dar ai grija sa nu regreti

Sa regret ce? Eu i-am zis sa se duca sa se infinga in ciomag? I-am prezentat situatia din prisma lui. Daca ea vrea e problema ei.M-am scosbig grinbig grin

| alex85kay a răspuns:

Problema e ca daca u esti virgina si mai esti si minora chiar daca esti cu el de un an nu trebuie sa faci neaparat sex cu el atunci cand are el chef, ci trebuie sa fi u pregatita si sa o faci cu persoana potrivita atunci cand chiar tine la tine si te iubeste